Silverstone Hydrogon D120 ARGB 6 Isı Borulu, 2x12cm ARGB Led Fanlı Kule Tipi İşlemci Soğutucu (SST-HYD120-ARGB) - Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
SST-HYD120-ARGB-icgorsel Teknik Özellikler Fan Boyutu 120mm Fan LED Addressable RGB Fan Bağlantı Tipi 4 Pin PWM Max Hava Akımı 56.23 CFM Fan Hızı 0~1850RPM ± %10 İşlemci...www.teknobiyotik.com
Arkadaşlar tlp arkadaşımızın önerisiyle şu ekipmanları alıyorum. Var mıdır son bir yorumunuz? Konu biraz taştı konu dışına ama sizin de görüşlerinizi isterim.
Dediğim gibi görünüş net bir şey ifade etmiyor. Yoksa Corsair A500'ün, Noctua ürünleri ile kapışması gerekir ama yalan oluyor.Eki Görüntüle 1370552
OC AIDA64 FPU testinden, üzücü oldu doğrusu bunu görmek. Yapısına vs baktığımda daha iyi olmasını beklerdim kesinlikle.
Tabii 200W 10900K ile 60-70W 5600X arasında uçurum var, Hydrogon D120'yi aklıma ARGB SE 224 XT + Fuma 2 olarak kodlayacağım.
Dediğim gibi görünüş net bir şey ifade etmiyor. Yoksa Corsair A500'ün, Noctua ürünleri ile kapışması gerekir ama yalan oluyor.
Revolution 01 + T6 + Wipaste C2 üçlüsü alınabilir. Kasa olarak alternatif isterseniz Dark Guardian Pro'ya bakabilirsiniz.
Dark Guardian PRO 4x12cm ARGB LED Fanlı, Full Cam Yan ve Mesh Ön Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHGRPRO) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } .embed-container { position: relative...www.teknobiyotik.com
Macunu buradan alırsa daha iyi olur. Diğeri sanırsam yurt dışından geliyor. Amazon Lojistik falan yazıyor. Gerçi teslimat süresi kısaymış ama bilemedim.Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.067,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Buradan da alınabilir T6, macun için de az bi' tasarruf olur.
Wipaste C2 4 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Wipaste C2 4 gr Termal Macun gr fiyatı 45,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Wipaste C2 4 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Bir de bunu alın üstüne, yeterli.
Macunu buradan alırsa daha iyi olur. Diğeri sanırsam yurt dışından geliyor. Amazon Lojistik falan yazıyor. Gerçi teslimat süresi kısaymış ama bilemedim.
Wipaste C2 4gr Yüksek Performanslı Alman Termal Macun - Fiyatı, Yorumları
Wipaste C2 4gr Yüksek Performanslı Alman Termal Macun yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl