Sıvı soğutma mı yeni kasa mı?

Arkadaşlar tlp arkadaşımızın önerisiyle şu ekipmanları alıyorum. Var mıdır son bir yorumunuz? Konu biraz taştı konu dışına ama sizinde görüşlerinizi isterim.

OC AIDA64 FPU testinden, üzücü oldu doğrusu bunu görmek. Yapısına vs baktığımda daha iyi olmasını beklerdim kesinlikle.

Tabii 200W 10900K ile 60-70W 5600X arasında uçurum var, Hydrogon D120'yi aklıma ARGB SE 224 XT + Fuma 2 olarak kodlayacağım.

İncelemeye baktık, performans olarak SE 224 XT önde görünüyor. Estetik olarak derseniz ki güzel olsun, Hydrogon da alabilirsiniz size kalmış.

@BerkayZ87'in dediği Snowman T6 + Wipaste C2 kombinasyonu da tutar işlemcinizi.

Dediğim gibi görünüş net bir şey ifade etmiyor. Yoksa Corsair A500'ün, Noctua ürünleri ile kapışması gerekir ama yalan oluyor.

Revolution 01 + T6 + Wipaste C2 üçlüsü alınabilir. Kasa olarak alternatif isterseniz Dark Guardian Pro'ya bakabilirsiniz.

Dediğim gibi görünüş net bir şey ifade etmiyor. Yoksa Corsair A500'ün, Noctua ürünleri ile kapışması gerekir ama yalan oluyor.

İkinci A500 oldu bu yalnız, bakalım ücüncü ne olacak...

Net bir şey ifade etmedi de, en azından daha iyi olmalıydı bana soracak olursanız. Ben de ondan hayal kırıklığına uğradım zaten.

Hocam benim bu konularda bilgim yok cahilim. Bir sürü öneride bulundunuz ne yapacağım kafam karıştı Şunlar olur mu 3nüzün deyimiyle?

Doğru mudur?
Dediğiniz t6'yı anlayamadım arkadaşlar.

Son düzenleme:

Buradan da alınabilir T6, macun için de az bi' tasarruf olur.

Bir de bunu alın üstüne, yeterli.

Macunu buradan alırsa daha iyi olur. Diğeri sanırsam yurt dışından geliyor. Amazon Lojistik falan yazıyor. Gerçi teslimat süresi kısaymış ama bilemedim.

Amazon'un sitesinde oluyor diye biliyorum yurt dışından gelen ürünler, ama bilemedim. Zaten çok bi' fark oynamıyor neyse ki o da olur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…