yavinas Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ekim 2013 Mesajlar 1.323 Çözümler 1 Yer İzmir 11 Ağustos 2025 #11 Kule tipi gayet yeterli. Arctic Freezer 36 DUO iyidir.
P pinkward Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 181 11 Ağustos 2025 #12 Talip Enes dedi: Peki hocam Arctic Freezer 36 DUO nasıl? Genişletmek için tıkla... Arcticler de güzel ben de yanlış hatırlamıyorsam modelini sessiz diye esports34 duo olanı almıştım çok memnun kaldım. Arctic tercih edebilirsin.
Talip Enes dedi: Peki hocam Arctic Freezer 36 DUO nasıl? Genişletmek için tıkla... Arcticler de güzel ben de yanlış hatırlamıyorsam modelini sessiz diye esports34 duo olanı almıştım çok memnun kaldım. Arctic tercih edebilirsin.
Talip Enes Femtopat Katılım 11 Ağustos 2025 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2025 #13 pinkward dedi: Arcticler de güzel ben de yanlış hatırlamıyorsam modelini sessiz diye esports34 duo olanı almıştım çok memnun kaldım. Arctic tercih edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler benimde aklımda Arcric vardı
pinkward dedi: Arcticler de güzel ben de yanlış hatırlamıyorsam modelini sessiz diye esports34 duo olanı almıştım çok memnun kaldım. Arctic tercih edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler benimde aklımda Arcric vardı
Luvyan Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 2.874 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2025 #14 Phantom Spirit falan alabilirsiniz sıvı soğutucu olarak Arctic Liquid Freezer III Pro 240mm bayağı uygun fiyatli 300TL kadar bütçeni asiyor ama.
Phantom Spirit falan alabilirsiniz sıvı soğutucu olarak Arctic Liquid Freezer III Pro 240mm bayağı uygun fiyatli 300TL kadar bütçeni asiyor ama.