Sıvı soğutma montajı nasıl yapılmalı?

DateALivee

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, bugün kasama 240M sıvı soğutma bağladım radyatör üst taraftan dışarıya hava atacak şekilde bağlayacaktım fakat RAM'in modeli yüzünden uç kısımları yüksek olması nedeninden fanlar çarpıyordu takamadım.
Ön taraftan içeriye hava alacak şekilde taktım, fakat şöyle bir sorun oldu, kasanın ön kısmı tamamen tamper ve görünüş amaçlı bir kasa, radyatörün fanları ise farklı olduğu için takmadım. Şöyle bir yol izledim, radyatörün önüne kasada bulunan fanları radyatöre hava üfleyecek şekilde bağladım, arkasına ise radyatörün kendi fanlarını hava çekecek şekilde bağladım. Sizce bu bağlantı sağlıklı mıdır sorun yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Resim atarsanız daha kolay yardımcı olabiliriz. Radyatör montajını üst kısıma yapacaksanız eğer borular sağ tarafta olsun. Ön panele yapacaksanız borular alt kısımda olsun ve radyatörünüzün işlemcinin altında kalmadığından emin olun. Radyatör işlemciden 1-2 cm yukarıda olacak, aksi taktirde akışı bozup tam performans alamayabilirsiniz.

Şu şekilde yaptım.

Dosya Ekleri

• IMG_20210602_090721.jpg
    77,2 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_20210602_090703.jpg
    74,6 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…