Sıvı soğutma montajı sonrası BitLocker kilidi sistemi açmıyor

İSMAİLDERİN

Hectopat
RAM
32
SSD veya HDD modeli
Samsung 980pro
Ekran kartı
Asus rtx2060 6gb
Anakart
Msi b450 m pro whd plus
İşlemci
Amd r5 5600x
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 4 gündür uğraştığım ancak açamadım bilgisayar için sizlerden yardıma ihtiyacım var. Benim bilgisayarım da BitLocker diye bir şey varmış. Bende bilmiyordum daha sonra 11/11'de sıvı soğutucu aldım ve taktım. Daha sonra da bilgisayarımı açtığımda işe BitLocker diye bir şey çıktı. Sonra eski fanı geri taktım ama hâlâ o BitLocker karşıma çıkıyordu. Sonra hemen linkten şifremi aldım ve girdim ancak olmadı yanlış girdim herhalde deyip tekrar yazdım ancak olmadı. Daha sonra format atmak istedim ama BitLocker yüzünden format dahi atamıyorum. Yardım edebilir misiniz?

Microsoft'un sitesinde kendi bilgiseyarının BitLocker şifresini bulmalısın orada daha önce kullandığın bilgiseyarlarında BitLocker şifresi var format kısımına gelirsen flash belleği takıp formata başladığında BitLocker tararından kitlediğini söyliyen uyarı aldığında Shift+F10 tuşuna bastığında CMD açılacak oraya diskpart yaz sonrasında list disk yaz sonrasında karşına diskler çıkacak select disk "sileceğin disk" (örnek 0, 1, 2 diye çıkacak) yazıyosun dikkat et burada format flaşını silme sonrasında CMD'yi kapatıp normal formata devam edebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…