memoli12 Picopat Katılım 11 Ocak 2025 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #1 Selamünaleyküm arkadaşlar, ben hazır sistem aldım ve sıvı soğutma ile geldi. Bunun ne zaman değiştirmemiz lazım garantisi var. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2025
Selamünaleyküm arkadaşlar, ben hazır sistem aldım ve sıvı soğutma ile geldi. Bunun ne zaman değiştirmemiz lazım garantisi var.
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.735 Makaleler 5 Çözümler 38 15 Haziran 2025 #2 Değiştirilmez neden değiştiresin? Sıvısını diyorsan o da değişmez.
karapazar Centipat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2025 #3 Ariza cikarmadigi, performansta ciddi kayiplar olmadigi surece kullanacaksin. Radyator tozlarini temizlemek harici yapabilecegin bir bakim yok. Siviyi degistirmeyi falan dusunuyorsan garantisi varken yapilmamali.
Ariza cikarmadigi, performansta ciddi kayiplar olmadigi surece kullanacaksin. Radyator tozlarini temizlemek harici yapabilecegin bir bakim yok. Siviyi degistirmeyi falan dusunuyorsan garantisi varken yapilmamali.