Cemalettinbayraktar
Kilopat
Daha fazla
1-2 derece daha düşük sıcaklık için 2.5 3K fazla vereceğim diyorsan git al sen bilirsin.
360 yeterli. Dediğiniz sıcaklıkları geçeceğini sanmam.Reis bende onu diyorum 360mm yeterli geliyorsa 75-80 civarında tutacaksa 360 alırım ama 360 80-85 tutuyor 420mm 70-80 tutuyorsa o farkı veririm acımam benmin 5 sene kullanacağım bu sistemi ne bugün ne yarın sıcaklık gibi bir sıkıntı çekemem.
Reis bende onu diyorum 360mm yeterli geliyorsa 75-80 civarında tutacaksa 360 alırım ama 360 80-85 tutuyor 420mm 70-80 tutuyorsa o farkı veririm acımam benmin 5 sene kullanacağım bu sistemi ne bugün ne yarın sıcaklık gibi bir sıkıntı çekemem.
hocam ben meraklısı değilim 10 bin lira vermeye görselden tam olarak ne anlıyoruz açıklar mısınızKonuda 420mm'lik soğutucu ve LCD ekran fetişizmi var galiba?
Intel Core i9-13900K Review - Power-Hungry Beast
With the Core i9-13900K, Intel delivers impressive performance. Our in-depth review confirms: Raptor Lake is the world's fastest CPU for gaming. Even in applications the processor is able to match AMD's Zen 4 Ryzen 9 7950X flagship. If only power consumption wasn't so high...www.techpowerup.com
Intel'in 12. ve 13. Nesil işlemcilerinde yüksek sıcaklıklar görmeniz olağandır. 420mm'lik soğutucu takınca her şey tamam olmuyor. Alın işte TechPowerUp'ın 420mm'lik Arctic ile testi.
Hangi işlemci olursa olsun 10.000 TL'lik bir soğutucuya sırf boyutları ve LCD ekran var diye para bayılmanın hiçbir manası olamaz.
yani arkadaşlar 360 gayet yeterli diyorsanız eminseniz bu ürünler benzerinde olabildiğince soğuk tutacak dediğiniz güvendiğiniz bir sıvı soğutma var ise 360 da alırımhocam ben meraklısı değilim 10 bin lira vermeye görselden tam olarak ne anlıyoruz açıklar mısınız
hani diyorum ki
zamanında baktığımda 8 bin lira hem lcd hem 420mm vardı güzel hoş geldi gözüme ona yöneldim yoksa bende 360mm 4-5 bin liralık bir şey bakıyordum hatta baktığım ürünün linkini de atayım
yani görsel açıdan min böyle olsun istiyorum
MSI MAG CoreLiquid 360R V2 ARGB 360mm İşlemci Sıvı Soğutucu - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
buna baktığım zamanlar 4 bin liraydı
Ben bir sistemi kurarken F/P dengesine bakarım. Param karşılığında ne alıyorum? Ne kadar güncel? Bana getirisi nedir? Ekstra 6000 TL ödeyince bana ne katacak? Bunların değerlendirmesini yaptığımda anlam bulamıyorsam almam. Öneri yaparken yine benzer bir skalayı baz alıyorum.Hocam ben meraklısı değilim 10 bin lira vermeye görselden tam olarak ne anlıyoruz açıklar mısınız?
Hani diyorum ki
Zamanında baktığımda 8 bin lira hem LCD hem 420mm vardı güzel hoş geldi gözüme ona yöneldim yoksa bende 360mm 4-5 bin liralık bir şey bakıyordum hatta baktığım ürünün linkini de atayım
Yani görsel açıdanmin böyle olsun istiyorum
MSI MAG CoreLiquid 360R V2 ARGB 360mm İşlemci Sıvı Soğutucu - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Buna baktığım zamanlar 4 bin liraydı
elimden gelse yapacağımdan emin olsam şöyle bir şey yaparım aslındaDeepCool LT720 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool LT720 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool LT720 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.799,10 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
3. kez atıyorum.
Eğer daha iyi soğutma olsun diyorsanız o paraya kıyın ve vustom loop yapın AiO bakmayın.
Elimden gelse yapacağımdan emin olsam şöyle bir şey yaparım aslında.
Ve 360mm ROG ryujin II kullanmış adam 13900k da sıcaklıklar gayet güzel bence 55-75 arası.