Birkaç güne NZXT H500i kasasını alacağım, sıvı soğutma olarak "Cooler Master ML240L" düşünüyorum. Corsair H110i modeli de kafamı karıştırıyor.
Bütçem maksimum 1000₺'ye kadar (hatta o kadar olmazsa da iyi olur), 2 fanlı istiyorum.
İşlemci: Ryzen 5 2600 (Overclock etmeyi düşünmüyorum).
Ve termal macun olarak "Cooler Master Mastergel Nano Elmas" düşünüyorum, bu konuda tavsiyelerinizi de alabilirim.
H500i kasası için öneri ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler. İyi forumlar!
Birkaç güne NZXT H500i kasasını alacağım, sıvı soğutma olarak "Cooler Master ML240L" düşünüyorum. Corsair H110i modeli de kafamı karıştırıyor.
Bütçem maksimum 1000₺'ye kadar (hatta o kadar olmazsa da iyi olur), 2 fanlı istiyorum.
Ve termal macun olarak "Cooler Master Mastergel Nano Elmas" düşünüyorum, bu konuda tavsiyelerinizi de alabilirim.
H500i kasası için öneri ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler. İyi forumlar!
Termal macun olarak bence Noctua NT-H1 al bende onu kullanıyorum ve gayet memnunum.
R5 2600'e sıvı soğutma takmak mantıklı olmaz bence Amd Wraith Max kullansan yeterli olacaktır.
Piyasada H500i kalmamış bir tane satan buldum onunda fiyatı malum olduğundan alınmaz. Şayet yurt dışından almayacaksan kasa değişikliği de yapman gerekiyor. Soğutucu olarak NZXT Kraken X62 280 MM ve bu soğutucuya destekli kasa alabilirsin.
Oturduğum yerde havalar çok ısınıyor, çift fanlı hava soğutmaya sahibim ancak bazen yetersiz kalıyor. Render ve edit işlerinde çok yüke binince yetmeyebiliyor.
Yine de tavsiyeniz için teşekkürler .
Oturduğum yerde havalar çok ısınıyor, çift fanlı hava soğutmaya sahibim ancak bazen yetersiz kalıyor. Render ve edit işlerinde çok yüke binince yetmeyebiliyor.
Yine de tavsiyeniz için teşekkürler .
O halde Corsair H110i PRO (240mm) veya Corsair H115i Pro (280mm) öneririm. Hatta 280mm modeli alacak olursanız, 8 euro farkla Platinum RGB modelini de alabilirsiniz (bu model, CoolIT marka pompa kullanıyor). Ayrıyeten EVGA CLC 240 ve CLC 280 modellerine de bakabilirsiniz.