erayselim`

Kilopat
Yer
Muğla/Fethiye
Daha fazla  
Birkaç güne NZXT H500i kasasını alacağım, sıvı soğutma olarak "Cooler Master ML240L" düşünüyorum.
Corsair H110i modeli de kafamı karıştırıyor.

Bütçem maksimum 1000₺'ye kadar (hatta o kadar olmazsa da iyi olur), 2 fanlı istiyorum.

İşlemci: Ryzen 5 2600 (Overclock etmeyi düşünmüyorum).
Ve termal macun olarak "Cooler Master Mastergel Nano Elmas" düşünüyorum, bu konuda tavsiyelerinizi de alabilirim.

H500i kasası için öneri ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler. İyi forumlar!

Cooler Master kullanıyorum. Soğutma ve performansından memnunum ama fanlarimda uğultu var. Benim sana önereceğim Corsair H100I platium RGB.

Bence o kadar üst seviyeye çıkma R5 2600 çok ısınan bir işlemci değil ben r7 2700 kullanıyorum oyunlarda max 55 derece gördüm

2600 için sıvı soğutmaya hiç ihtiyaç yok. Onun yerine Dark Rock 4 gibi bir hava soğutma alınabilir.

Kasa için de; fanları stok konumda tutun, yerlerini değiştirmeyin. En iyi termaller öyle elde ediliyor H500'de.

Termal macun olarak bence Noctua NT-H1 al bende onu kullanıyorum ve gayet memnunum.
R5 2600'e sıvı soğutma takmak mantıklı olmaz bence Amd Wraith Max kullansan yeterli olacaktır.

Son düzenleme:
Bence o kadar üst seviyeye çıkma R5 2600 çok ısınan bir işlemci değil ben r7 2700 kullanıyorum oyunlarda max 55 derece gördüm
Oturduğum yerde havalar çok ısınıyor, çift fanlı hava soğutmaya sahibim ancak bazen yetersiz kalıyor. Render ve edit işlerinde çok yüke binince yetmeyebiliyor.
Yine de tavsiyeniz için teşekkürler .

Oturduğum yerde havalar çok ısınıyor, çift fanlı hava soğutmaya sahibim ancak bazen yetersiz kalıyor. Render ve edit işlerinde çok yüke binince yetmeyebiliyor.
Yine de tavsiyeniz için teşekkürler .
O halde Corsair H110i PRO (240mm) veya Corsair H115i Pro (280mm) öneririm. Hatta 280mm modeli alacak olursanız, 8 euro farkla Platinum RGB modelini de alabilirsiniz (bu model, CoolIT marka pompa kullanıyor). Ayrıyeten EVGA CLC 240 ve CLC 280 modellerine de bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…