Festergaming2 Femtopat Katılım 17 Ekim 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2021 #1 Arkadaşlar sistem topladım birleştirdim fakat sıvı soğutma pompasındaki kablo boşta kaldı. Cha fan girişi yazan bir yer var oraya taksam olur mu?
Arkadaşlar sistem topladım birleştirdim fakat sıvı soğutma pompasındaki kablo boşta kaldı. Cha fan girişi yazan bir yer var oraya taksam olur mu?
S Seferdan Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 737 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2021 #2 Festergaming2 dedi: Arkadaşlar sistem topladım birleştirdim fakat sıvı soğutma pompasındaki kablo boşta kaldı. Cha fan girişi yazan bir yer var oraya taksam olur mu? Genişletmek için tıkla... Merhaba hocam aynı sorunun cevabını bende arıyorum. Mesajım burda bulunsun benim konuya yazarlarsa sizde bakabilirsiniz : Sıvı soğutma pompasının kablosu ve commander USB nereye takılır?
Festergaming2 dedi: Arkadaşlar sistem topladım birleştirdim fakat sıvı soğutma pompasındaki kablo boşta kaldı. Cha fan girişi yazan bir yer var oraya taksam olur mu? Genişletmek için tıkla... Merhaba hocam aynı sorunun cevabını bende arıyorum. Mesajım burda bulunsun benim konuya yazarlarsa sizde bakabilirsiniz : Sıvı soğutma pompasının kablosu ve commander USB nereye takılır?
Metin Eren Türkmen Gigapat Sosyal Tayfı Çözüme Giden Yol Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 6.822 Makaleler 6 Çözümler 424 Yer İstanbul 14 Kasım 2021 #3 Cha Fan'a takabilirsin çalışır hocam.
3 357960 Hectopat Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 305 14 Kasım 2021 #4 Takabilirsin BIOS'tan derece ayarını yap. Kasa fanı İngilizce.