Sıvı soğutma pompası nereye takılır?

@PrPredatorr hocam ben de en yukarıda ki pin yani en sağda ki pin boşta çünkü o kablo ve soketti bir plastik var sanırım ancak o sekilde giriyor sokete

Hocam fanlar Pump Fan. Diğer pompa CPU Fan. Bunlar 4 pin. Diğer 3 pin RGB olabilir mi?

Hocam hepsi 4 pinli emin miyiz CPU fana sıvı sogutmayı takacağımdan ona göre sökeceğim şimdi çok teşekkür ederim bu arada.

Evet hocam. Sizin CPU Fan artık sıvı pompa. Fanlar da Pump Fan.

Hocam BIOS'tan baktım sıvı sogutmam 2240RPM'de calısıyor sanırım sorunsuz yine de 100'e çektim ama bilmiyorum sıcaklık değeri yüksek gibi değil mi yine de? Tamam pompayı CPU fana takıyorum fanları da pump fana takıyorum çok teşekkür ettim hocam <3
Hocam bu alan nedir?
@Yener K.

Dosya Ekleri

• 2020-08-08 00_24_57-Window.png
    5,4 KB · Görüntüleme: 79
Yok her şeyi yaptım 1.32V 4.5GHz'de AIDA 64'de 85 derece görüyor halen neden böyle acaba çok kötü olay

Cooler Master ML240L güya Threadripper'ı 63 derece de tutuyor testlerde Corsair H115I Platinum alacaktım bunu aldım FP oldugunu da düşünerek keşke Corsair alsaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…