M MSubasi Hectopat Katılım 11 Ekim 2017 Mesajlar 52 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar Sıvı soğutma'nın FAN yönü doğru mudur?
Samed Karaca Hectopat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 704 Çözümler 1 Yer İstanbul 14 Haziran 2020 #2 Dışarı doğru üflüyorsa evet doğru.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.492 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 14 Haziran 2020 #3 Doğru ama yukarıda fan yok gibi. Isınan havayı dışarı daha rahat şekilde atacak bir fan olsa daha iyi olur.
Doğru ama yukarıda fan yok gibi. Isınan havayı dışarı daha rahat şekilde atacak bir fan olsa daha iyi olur.
stevesm1221 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 2.943 Makaleler 3 Çözümler 9 14 Haziran 2020 #5 Ekran kartı marka modeli nedir? Merak ettim. Bu arada fan doğru takılmış. Yer varsa radyatörü yukarı monte etmenizi öneririm. O arka yere egzoz fan takın ekran kartının sıcaklığını atsın diye.
Ekran kartı marka modeli nedir? Merak ettim. Bu arada fan doğru takılmış. Yer varsa radyatörü yukarı monte etmenizi öneririm. O arka yere egzoz fan takın ekran kartının sıcaklığını atsın diye.
M MSubasi Hectopat Katılım 11 Ekim 2017 Mesajlar 52 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2020 #6 Vavien. dedi: Doğru ama yukarıda fan yok gibi. Isınan havayı dışarı daha rahat şekilde atacak bir fan olsa daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Kasa büyük olduğu için yukarıdaki mazgal ince uzun. o gördüğün kısımda bişey yok. gerisinde görünmeyen kısmında fan var. dışarı atıyor havayı. kasa önündede DEV fan var. içeri alıyor havayı. stevesm1221 dedi: Ekran kartı marka modeli nedir? Merak ettim. Bu arada fan doğru takılmış. Yer varsa radyatörü yukarı monte etmenizi öneririm. O arka yere egzoz fan takın ekran kartının sıcaklığını atsın diye. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı ; MSİ GTX 970 LİMİTED EDİTİON Üst mazgalda havayı dışarı atan FAN mevcut. Samed Karaca dedi: Dışarı doğru üflüyorsa evet doğru. Genişletmek için tıkla... Ya elimi önüne koyduğumda hava geliyor ama anlamadım.
Vavien. dedi: Doğru ama yukarıda fan yok gibi. Isınan havayı dışarı daha rahat şekilde atacak bir fan olsa daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Kasa büyük olduğu için yukarıdaki mazgal ince uzun. o gördüğün kısımda bişey yok. gerisinde görünmeyen kısmında fan var. dışarı atıyor havayı. kasa önündede DEV fan var. içeri alıyor havayı. stevesm1221 dedi: Ekran kartı marka modeli nedir? Merak ettim. Bu arada fan doğru takılmış. Yer varsa radyatörü yukarı monte etmenizi öneririm. O arka yere egzoz fan takın ekran kartının sıcaklığını atsın diye. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı ; MSİ GTX 970 LİMİTED EDİTİON Üst mazgalda havayı dışarı atan FAN mevcut. Samed Karaca dedi: Dışarı doğru üflüyorsa evet doğru. Genişletmek için tıkla... Ya elimi önüne koyduğumda hava geliyor ama anlamadım.