Pickaroon Hectopat Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 825 Çözümler 4 27 Ağustos 2023 #1 Sıvı soğutmanın radyatörün üstündeki fanları CPU fana mı takacağım SYS fana mı? Bir de pump fan var oraya ne takacağım?
Sıvı soğutmanın radyatörün üstündeki fanları CPU fana mı takacağım SYS fana mı? Bir de pump fan var oraya ne takacağım?
Golden.Nyks Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 3.162 Çözümler 19 27 Ağustos 2023 #2 Sıvı soğutma fanlarını CPU_FAN girişine takacaksın. Başka kablo yoksa pump fan girişi boş kalabilir. Artı 0 Eksi
Commodore 64 Gigapat Katılım 20 Haziran 2015 Mesajlar 5.279 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2023 #3 Ben çok anlamam ama benim kullandığım sıvı soğutucuda CPU fan yazan yere sıvı soğutucunun üzerindeki fanların kablosunu, pump fan yazan yere radyatörün pompa kablosunu takıyorum. Artı 0 Eksi
Ben çok anlamam ama benim kullandığım sıvı soğutucuda CPU fan yazan yere sıvı soğutucunun üzerindeki fanların kablosunu, pump fan yazan yere radyatörün pompa kablosunu takıyorum.
KS KS Pickaroon Hectopat Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 825 Çözümler 4 27 Ağustos 2023 #4 Golden.Nyks dedi: Sıvı soğutma fanlarını CPU_FAN girişine takacaksın. Başka kablo yoksa pump fan girişi boş kalabilir. Genişletmek için tıkla... Pompadan çıkan bir kablo var o da pump fan a sanırım. Artı 0 Eksi
Golden.Nyks dedi: Sıvı soğutma fanlarını CPU_FAN girişine takacaksın. Başka kablo yoksa pump fan girişi boş kalabilir. Genişletmek için tıkla... Pompadan çıkan bir kablo var o da pump fan a sanırım.
Golden.Nyks Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 3.162 Çözümler 19 27 Ağustos 2023 #5 Pickaroon dedi: Pompadan çıkan bir kablo var o da pump fan a sanırım. Genişletmek için tıkla... Aynen oraya takabilirsin. Artı 0 Eksi
Pickaroon dedi: Pompadan çıkan bir kablo var o da pump fan a sanırım. Genişletmek için tıkla... Aynen oraya takabilirsin.