Herkese öncelikle merhaba. Ben 360mm sıvı soğutma aldım. Ama RGB girişi 3 pinli ama benim anakart üzerinde 3 pinli giriş yok. 2 tane RGB için onlarda 4 pin. Oraya girişini yapamıyorum. Nasıl yapacağım yardım eder misiniz?
Akasa RGB LED 1x4 Çoklayıcı Kablo (AK-CBLD02-10BK) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Bu coklayıcı olur mu sizce?
Veya kontrolcu mü alıyım ama direkt böyle. Kablo ile bağlantı yapmak istiyorum. Anakart üzerindeki uygulama ile kontrol istek istiyorum birde. Kontrolcu alsam yine anakart uygulamasının üstün yapabilir miyim?
Anakartında 5V 3pin ARGB başlığı olmadığı için anakartına bağlayamazsın, onu bir unut.
Senin yapman gereken şey bir ARGB kontrolcü alıp o kontrolcü üzerinden ARGB aydınlatmanı kontrol etmek. Attığın kablo olmaz, o bir çoklayıcı. Sana kontrolcü lazım.
Anakartında 5V 3pin ARGB başlığı olmadığı için anakartına bağlayamazsın, onu bir unut.
Senin yapman gereken şey bir ARGB kontrolcü alıp o kontrolcü üzerinden ARGB aydınlatmanı kontrol etmek. Attığın kablo olmaz, o bir çoklayıcı. Sana kontrolcü lazım.
Dark markasının 6'lı ARGB HUB'ı var onu alabilirsin. Onda uzaktan kumanda da var, onunla kontrol edebilirsin.
Pahalı dersen yine aynı markanın tekli kontrolcüsü var. Kablo şeklinde. Onu da kasanın reset tuşuna bağlayarak kullanıyorsun. Tuşa bastıkça mod değiştirir.