boraygt Femtopat Katılım 21 Ocak 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2025 #1 RAM Team T-Force Vulcan Z Red 16GB(2x8GB) 3200Mhz CL16 DDR4 Gaming Ram Ekran kartı Asus Dual GeForce RTX 4060 V2 OC DUAL-RTX4060-O8G- Anakart Asus PRIME H610M-F D4 R2.0-CSM Intel H610 Soket 17 İşlemci Intel Core i5-14400F 2.50GHz 10 Çekirdek 20MB L2 Ö Merhaba. Sıvı soğutmamım RGB ışıkları fanlarda yanıyor fakat pompa kısmındaki yanmıyor. 3 pin SATA çevirici aldım, taktım, sadece fanlar yanmaya başladı. Pompa yanmıyor. Sıvı soğutma markası: Bitfenix cube V2 240 siyah ARGB 240mm. Dosya Ekleri IMG_2844.jpeg 93,6 KB · Görüntüleme: 31 IMG_2845.jpeg 118 KB · Görüntüleme: 23
Merhaba. Sıvı soğutmamım RGB ışıkları fanlarda yanıyor fakat pompa kısmındaki yanmıyor. 3 pin SATA çevirici aldım, taktım, sadece fanlar yanmaya başladı. Pompa yanmıyor. Sıvı soğutma markası: Bitfenix cube V2 240 siyah ARGB 240mm.
L Lemofas Picopat Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 993 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2025 #2 Pompayı CPU soketine, fanları ise hub a bağladın değil mi? rgb leriyle beraber.
ahmttunc Centipat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 4.832 Çözümler 4 26 Nisan 2025 #3 Naptın o kablolama ne öyle? Muhtemelen pompanın bağlantılarında bir sorun var.
boraygt Femtopat Katılım 21 Ocak 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #4 Lemofas dedi: Pompayı CPU soketine, fanları ise hub a bağladın değil mi? RGB leriyle beraber. Genişletmek için tıkla... Ben yapmadım hiç de anlamıyorum bilgisayarcı yaptı bana 2'si yanıyor başka kablo yok falan dedi ahmttunc dedi: Naptın o kablolama ne öyle? Muhtemelen pompanın bağlantılarında bir sorun var. Genişletmek için tıkla... Sıvı soğutma yeni aldım 0 bilgisayarcı daha önce pek sıvı soğutma bağlamadım dedi sanırım iyi yapamamış kablolar içinde cok dağınık duruyor gerçekten
Lemofas dedi: Pompayı CPU soketine, fanları ise hub a bağladın değil mi? RGB leriyle beraber. Genişletmek için tıkla... Ben yapmadım hiç de anlamıyorum bilgisayarcı yaptı bana 2'si yanıyor başka kablo yok falan dedi ahmttunc dedi: Naptın o kablolama ne öyle? Muhtemelen pompanın bağlantılarında bir sorun var. Genişletmek için tıkla... Sıvı soğutma yeni aldım 0 bilgisayarcı daha önce pek sıvı soğutma bağlamadım dedi sanırım iyi yapamamış kablolar içinde cok dağınık duruyor gerçekten
L Lemofas Picopat Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 993 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #5 boraygt dedi: Ben yapmadım hiç de anlamıyorum bilgisayarcı yaptı bana 2'si yanıyor başka kablo yok falan dedi Sıvı soğutma yeni aldım 0 bilgisayarcı daha önce pek sıvı soğutma bağlamadım dedi sanırım iyi yapamamış kablolar içinde cok dağınık duruyor gerçekten Genişletmek için tıkla... Youtubeden izle aşırı kolay birşey. Bilgisayarcı batırmış.
boraygt dedi: Ben yapmadım hiç de anlamıyorum bilgisayarcı yaptı bana 2'si yanıyor başka kablo yok falan dedi Sıvı soğutma yeni aldım 0 bilgisayarcı daha önce pek sıvı soğutma bağlamadım dedi sanırım iyi yapamamış kablolar içinde cok dağınık duruyor gerçekten Genişletmek için tıkla... Youtubeden izle aşırı kolay birşey. Bilgisayarcı batırmış.
ahmttunc Centipat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 4.832 Çözümler 4 27 Nisan 2025 #6 boraygt dedi: Ben yapmadım hiç de anlamıyorum bilgisayarcı yaptı bana 2'si yanıyor başka kablo yok falan dedi Sıvı soğutma yeni aldım 0 bilgisayarcı daha önce pek sıvı soğutma bağlamadım dedi sanırım iyi yapamamış kablolar içinde cok dağınık duruyor gerçekten Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ChatGPT'den yardım al yapamadığın yerde.
boraygt dedi: Ben yapmadım hiç de anlamıyorum bilgisayarcı yaptı bana 2'si yanıyor başka kablo yok falan dedi Sıvı soğutma yeni aldım 0 bilgisayarcı daha önce pek sıvı soğutma bağlamadım dedi sanırım iyi yapamamış kablolar içinde cok dağınık duruyor gerçekten Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ChatGPT'den yardım al yapamadığın yerde.