Sıvı soğutma RGB'si yanmıyor

boraygt

Femtopat
Daha fazla  
RAM
Team T-Force Vulcan Z Red 16GB(2x8GB) 3200Mhz CL16 DDR4 Gaming Ram
Ekran kartı
Asus Dual GeForce RTX 4060 V2 OC DUAL-RTX4060-O8G-
Anakart
Asus PRIME H610M-F D4 R2.0-CSM Intel H610 Soket 17
İşlemci
Intel Core i5-14400F 2.50GHz 10 Çekirdek 20MB L2 Ö
Merhaba. Sıvı soğutmamım RGB ışıkları fanlarda yanıyor fakat pompa kısmındaki yanmıyor. 3 pin SATA çevirici aldım, taktım, sadece fanlar yanmaya başladı. Pompa yanmıyor. Sıvı soğutma markası:
Bitfenix cube V2 240 siyah ARGB 240mm.

Dosya Ekleri

• IMG_2844.jpeg
    IMG_2844.jpeg
    93,6 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_2845.jpeg
    IMG_2845.jpeg
    118 KB · Görüntüleme: 23
Pompayı CPU soketine, fanları ise hub a bağladın değil mi? RGB leriyle beraber.

Ben yapmadım hiç de anlamıyorum bilgisayarcı yaptı bana 2'si yanıyor başka kablo yok falan dedi

Naptın o kablolama ne öyle? Muhtemelen pompanın bağlantılarında bir sorun var.
Sıvı soğutma yeni aldım 0 bilgisayarcı daha önce pek sıvı soğutma bağlamadım dedi sanırım iyi yapamamış kablolar içinde cok dağınık duruyor gerçekten

Ben yapmadım hiç de anlamıyorum bilgisayarcı yaptı bana 2'si yanıyor başka kablo yok falan dedi

Sıvı soğutma yeni aldım 0 bilgisayarcı daha önce pek sıvı soğutma bağlamadım dedi sanırım iyi yapamamış kablolar içinde cok dağınık duruyor gerçekten
Youtubeden izle aşırı kolay birşey. Bilgisayarcı batırmış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

ChatGPT'den yardım al yapamadığın yerde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı