Sıvı Soğutma Sistemi Fan Kontrolcü İle Kontrol Edilebilir mi?

Hangisi ?

• Corsair H100i GTX sıvı soğutma sistemi

Oy: 8 80,0%
  • Silver Stone TD-02 sıvı soğutma sistemi

Oy: 2 20,0%

• Oy verenlerin toplamı
    10

Zekeriyaailerii

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Corsair H100i GTX sıvı soğutucusunda PWM yok. Bu soğutma sistemi 1300 - 2000 - 2700 devrinde çalışıyor. Peki bunu fan kontrolcü ile kontrol edebilir miyim? Veya Silver Stone TD-02 sıvı soğutma sistemini fan kontrolcü ile kontrol edebilir miyim?

Bir sorum daha var; hangi soğutucuyu almalıyım?
Corsair H100i GTX
Silver Stone TD-02

Sistemim:
  • Intel i7 6700K işlemci
  • 16 GB DDR4 2400 MHz 4*4 RAM
  • MSI R9 390
  • MSI Z170A Gaming Pro Anakart
  • Aerecool Xpredator 2 Kasa + Corsair 750W PSU

Son düzenleyen: Moderatör:
Corsair H100i al amazondan 75$ atarsan hesabina 15$ hediye veriyor, 300tl gibi bir rakama alabiliyorsun. Yanında gelen fanlar ses yapıyor. Corsair programı ile radyatör üzerinde ki fanları kontrol edebiliyor olması lazım. Bunu araştır. İki adet SP120 HP veya QE fanlardan alırsın üzerine bunları takarsın. En iyi fanlar değil ama en iyi f/p fanlarıdır.

Amazondan aldım ama sistem halen yatıyor. Ekran kartı ve en önemlisi internetim yok. Deneme şansım olmadı. Yoksa direk al, alma derdim.

Türkiyeden alacağım diyorsan, önce alacağın fanları seç. Direk soğutucuya para veriliyor sonra fanlar sesli çalışıyor, ekstra para harcanıyor fanlara. Bütçe varsa en iyisini al geç.

Dediğim gibi, corsair programı üzerinden ayarlayabilir isen düşünmeden dediklerimi alabilirsin.

Elimden bu kadarı geliyor daha bilgili arkadaşlar da bilgilerini paylaşırlar.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı