ONURG53 Hectopat Katılım 27 Ağustos 2014 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2014 #1 Merhaba Arkadaşlar, seidon 120v plus sıvı soğutma kullanıyorum elimde bir adet fazlalık 3 pin girişi olan bir fan daha vardı. Bende Bunları aynı yönde takdım ama emin değilim doğrumu takdım acaba ?
Merhaba Arkadaşlar, seidon 120v plus sıvı soğutma kullanıyorum elimde bir adet fazlalık 3 pin girişi olan bir fan daha vardı. Bende Bunları aynı yönde takdım ama emin değilim doğrumu takdım acaba ?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 15 Aralık 2014 #2 Hangi yöne taktınız ? Fanın yan tarafında yön simgesi vardır. Mümkünse bir fotoğraf alalım sizden.
ONURG53 Hectopat Katılım 27 Ağustos 2014 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2014 #3 MF dedi: Hangi yöne taktınız ? Fanın yan tarafında yön simgesi vardır. Mümkünse bir fotoğraf alalım sizden. Genişletmek için tıkla... Merhaba , Fanlar Radyatöre Hava Vericek şekilde takdım yani >|< Böyle de açıklana bilir. Son düzenleme: 15 Aralık 2014
MF dedi: Hangi yöne taktınız ? Fanın yan tarafında yön simgesi vardır. Mümkünse bir fotoğraf alalım sizden. Genişletmek için tıkla... Merhaba , Fanlar Radyatöre Hava Vericek şekilde takdım yani >|< Böyle de açıklana bilir.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 15 Aralık 2014 #4 Bu şekilde de olabilir diye düşünüyorum.
ONURG53 Hectopat Katılım 27 Ağustos 2014 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2014 #5 MF dedi: Bu şekilde de olabilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Peki Tozlanmayı Önlemek İçin Bir Öneriniz Var mı ? Teşekkürler.
MF dedi: Bu şekilde de olabilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Peki Tozlanmayı Önlemek İçin Bir Öneriniz Var mı ? Teşekkürler.
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 16 Aralık 2014 #6 ONURG53 dedi: Peki Tozlanmayı Önlemek İçin Bir Öneriniz Var mı ? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Fan yönü doğru. Malesef tozu önlemenin pek bir yolu yok. Ama kasa içine üfleyen fanın/fanların önüne ince bir filtre koyabilirsen tozu en aza indirmiş olursun.
ONURG53 dedi: Peki Tozlanmayı Önlemek İçin Bir Öneriniz Var mı ? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Fan yönü doğru. Malesef tozu önlemenin pek bir yolu yok. Ama kasa içine üfleyen fanın/fanların önüne ince bir filtre koyabilirsen tozu en aza indirmiş olursun.