L LUWI.N Femtopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #1 Merhabalar, ben internette araştırdım ve bir sonuç elde edemedim. Benim bir sıvı soğutmam var ve radyatöre ne tür sıvılar dökeceğimi bilmiyorum sadece saf suyu biliyorum. Geri kalan radyatörün içine konacak sıvıları bilmiyorum yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2021
Merhabalar, ben internette araştırdım ve bir sonuç elde edemedim. Benim bir sıvı soğutmam var ve radyatöre ne tür sıvılar dökeceğimi bilmiyorum sadece saf suyu biliyorum. Geri kalan radyatörün içine konacak sıvıları bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
Alperen0 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2016 Mesajlar 2.072 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2021 #2 Sıvı soğutma sıvınızı değiştirmenize gerek yok. Custom sıvı soğutma mı?
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.833 Makaleler 13 Çözümler 35 3 Haziran 2021 #3 Sıvı soğutma modeli nedir? Teknik servisten detaylı bilgi alabilirsiniz.
L LUWI.N Femtopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2021 #4 SALOOWEN dedi: Sıvı soğutma modeli nedir? Teknik servisten detaylı bilgi alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Model Cooler Master Masterliquid ML120l.
SALOOWEN dedi: Sıvı soğutma modeli nedir? Teknik servisten detaylı bilgi alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Model Cooler Master Masterliquid ML120l.
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.833 Makaleler 13 Çözümler 35 4 Haziran 2021 #5 LUWI.N dedi: Model Cooler Master Masterliquid ML120l. Genişletmek için tıkla... Soğutma sıvı ile birlikte geliyor. Siz sadece montaj yapacaksınız.
LUWI.N dedi: Model Cooler Master Masterliquid ML120l. Genişletmek için tıkla... Soğutma sıvı ile birlikte geliyor. Siz sadece montaj yapacaksınız.
L LUWI.N Femtopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2021 #6 SALOOWEN dedi: Soğutma sıvı ile birlikte geliyor. Siz sadece montaj yapacaksınız. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler.
SALOOWEN dedi: Soğutma sıvı ile birlikte geliyor. Siz sadece montaj yapacaksınız. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler.