Sıvı soğutma suyu değiştirmeli mi?

yiyitc5

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
gtx 980 ekran kartı
asus rog strix b550f gaming
ryzen 5 3600
32gb ram
ML240L isminde bir sıvı soğutma aldım 2. el ve kutu fatura yok ürün kaç yıldır kullanılıyor bilmiyorum. İlk açılışta lıkır lıkır ses geliyor ama sistem açılınca sıvı soğutma sessizleşiyor bu ne ile alakalıdır su değiştirsem çözülür mü veya suyu değiştirilmeli mi? Değiştirirsem ne kadar koymalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:

Normal şartlar altında sıvı soğutmanın sıvısı değişmez diye biliyorum.

İlk açılışta olabilir ses durumu. Sıvı soğutmanın suyunu değiştirmeye gerek var mı bilmiyorum.

Arkadaşın dediği gibi Custom sıvı soğutmalar hariç değişmiyor diye biliyorum bende de var o dediğiniz ses ama gayet yeterli bir soğutma performansı alıyorum.

Hocam ilk pompa işleminde oluyor o. Bende aynı soğutucunun V2 versiyonu var 6 aylık daha ilk günden beri açılışta lıkırtı geliyor önemsizdir.

Normal şartlar altında sıvı soğutmanın sıvısı değişmez diye biliyorum.
Bende öyle biliyordum ama internette 2 senede değiştirilmeli yazıyor

İlk açılışta olabilir ses durumu. Sıvı soğutmanın suyunu değiştirmeye gerek var mı bilmiyorum.

Hocam ilk pompa işleminde oluyor o. Bende aynı soğutucunun V2 versiyonu var 6 aylık daha ilk günden beri açılışta lıkırtı geliyor önemsizdir.

Arkadaşın dediği gibi Custom sıvı soğutmalar hariç değişmiyor diye biliyorum bende de var o dediğiniz ses ama gayet yeterli bir soğutma performansı alıyorum.

Ses biraz kulağıma fazla geliyor size videosunu atma şansım var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…