AxisVg Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 349 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #1 Arkadaşlar bilgisayar toplamaya yavaş yavaş başladım. Ve ilk olarak görselde gördüğünüz 4 ürünü sipariş verdim. Sonra birkaç arkadaşın "sıvı soğutma ve kasadan uzak dur" yorumları üzerine siparişi iptal ettim. Sizce doğru karar mı? Ürünler görselde.
Arkadaşlar bilgisayar toplamaya yavaş yavaş başladım. Ve ilk olarak görselde gördüğünüz 4 ürünü sipariş verdim. Sonra birkaç arkadaşın "sıvı soğutma ve kasadan uzak dur" yorumları üzerine siparişi iptal ettim. Sizce doğru karar mı? Ürünler görselde.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 25 Temmuz 2021 #2 Arkadaşın haklı. Kaliteli markalara yönelmelisin sıvı soğutma sistemi istiyorsan.
AxisVg Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 349 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #3 Akif dedi: Arkadaşın haklı. Kaliteli markalara yönelmelisin sıvı soğutma sistemi istiyorsan. Genişletmek için tıkla... Hocam bu sıvı soğutma nasıl önerir misiniz?
Akif dedi: Arkadaşın haklı. Kaliteli markalara yönelmelisin sıvı soğutma sistemi istiyorsan. Genişletmek için tıkla... Hocam bu sıvı soğutma nasıl önerir misiniz?
Metonoktaexe Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.338 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Zoomda Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #4 AxisVg dedi: Hocam bu sıvı soğutma nasıl önerir misiniz?Eki Görüntüle 1117969 Genişletmek için tıkla... Corsair iyidir ama Cooler Master öneririm.
AxisVg dedi: Hocam bu sıvı soğutma nasıl önerir misiniz?Eki Görüntüle 1117969 Genişletmek için tıkla... Corsair iyidir ama Cooler Master öneririm.
Xenithral Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 1.221 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Ryzen 5 5600 4.65GHz PBO MOBO: ASUS B450M DRAGON GPU: PALIT RTX 3060 DISPLAY: AOC 25G3ZM 240Hz 0.5Ms AH-VA Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #5 Güç kaynağı da bayağı bir kötü. O parçalar arasında sadece bellekler iyi. AxisVg dedi: Hocam bu sıvı soğutma nasıl önerir misiniz?Eki Görüntüle 1117969 Genişletmek için tıkla... 120mm sıvı soğutma önermiyorum şahsen. Bunun yerine ID-Cooling SE-225-XT modeline göz atabilirsin. Kasa olarak XPG Invader önerebilirim eğer bütçen yetiyorsa. Tüm sistemini yazarsanız güç kaynağı da önerebilirim. Ve ne kadar bütçeniz olduğunu belirtin lütfen.
Güç kaynağı da bayağı bir kötü. O parçalar arasında sadece bellekler iyi. AxisVg dedi: Hocam bu sıvı soğutma nasıl önerir misiniz?Eki Görüntüle 1117969 Genişletmek için tıkla... 120mm sıvı soğutma önermiyorum şahsen. Bunun yerine ID-Cooling SE-225-XT modeline göz atabilirsin. Kasa olarak XPG Invader önerebilirim eğer bütçen yetiyorsa. Tüm sistemini yazarsanız güç kaynağı da önerebilirim. Ve ne kadar bütçeniz olduğunu belirtin lütfen.