Sıvı soğutma vs hava soğutma

Hocam sıvı soğutma alacaksanız illa kaliteli almak zorundasınız gibi bir şey. Ucuz modeller işe yaramaz sıvı soğutmada. Kasa modelinizi söyleyin, size hava soğutma önerelim. Strong M4-12X seviyesi bir soğutucu soğutur o işlemciyi. Eğer daha ileri dönük olsun diyorsanız Phantom Spirit, Burst Assasin gibi modellere yönelebilirsiniz.

Bu soğutucunun ömrü uzun olmaz ve pompa devri yazmıyor, kesinlikle alınmaması gereken bir ürün.
https://www.hepsiburada.com/izoly-t...ntent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.12 bu iyi midir?

kasa max 150mm destekliyor dostum

Çöp. Izoly gibi markalardan uzak durun. 120mm sıvı soğutma ortalama bir hava soğutucu kadar performans veremez. Size 150mm'den küçük hava soğutma bakalım biz derhal.
kasa max 150mm destekliyor dostum

Bu sığar hocam.

Dark kotu bir marka da degil, cok iyi bir marka da degil. Bana gore tercih edilebilecek bir markadir. Ama atilan sogutucusu alinmaz.
Kesinlikle. Dark markasının sıvı soğutmaları kötü olsa da hava soğutmaları fena değil. Bunu deneyerek gördüğüm için bu kadar net konuşabiliyorum.

Dark kotu bir marka da degil, cok iyi bir marka da degil. Bana gore tercih edilebilecek bir markadir. Ama atilan sogutucusu alinmaz.
herkes yorumlarda iyi oldugunu savummus

Çöp. Izoly gibi markalardan uzak durun. 120mm sıvı soğutma ortalama bir hava soğutucu kadar performans veremez. Size 150mm'den küçük hava soğutma bakalım biz derhal.

Bu sığar hocam.
hocam baktımda o 155mm imiş-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…