xMeGaHertz Centipat Katılım 26 Kasım 2019 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2019 #1 İyi forumlar. Bilgisayarım: İşlemci → AMD Ryzen 5 2600 Ekran kartı → MSI GeForce GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5 128Bit DX12 Anakart → MSI B450M GAMING Plus RAM → 2 adet HyperX Fury black 4 GB DDR 2666MHz Güç kaynağı → Gamepower GM-600 80+ Bronze 600W İşlemcim için soğutucu almak istiyorum. Sıvı soğutucu mu alıyım yoksa Wraith Spire mi alayım? Lütfen kullananlar yorum yapsın.
İyi forumlar. Bilgisayarım: İşlemci → AMD Ryzen 5 2600 Ekran kartı → MSI GeForce GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5 128Bit DX12 Anakart → MSI B450M GAMING Plus RAM → 2 adet HyperX Fury black 4 GB DDR 2666MHz Güç kaynağı → Gamepower GM-600 80+ Bronze 600W İşlemcim için soğutucu almak istiyorum. Sıvı soğutucu mu alıyım yoksa Wraith Spire mi alayım? Lütfen kullananlar yorum yapsın.
AirJET Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 5.343 Çözümler 7 11 Aralık 2019 #2 Hava soğutma sana fazlasıyla yeticektir ama attığım soğutucuyu almanı öneririm. Harcialem.com | Her Bütçeye Uygun Ürünler Bilgisayar, ev aletleri, hırdavat, anne & bebek ve cep telefonu, bilgisayar, televizyon, kozmetik ve binlerce ürün uygun fiyatlarla harcialem.com 'da www.bilisimport.com.tr
Hava soğutma sana fazlasıyla yeticektir ama attığım soğutucuyu almanı öneririm. Harcialem.com | Her Bütçeye Uygun Ürünler Bilgisayar, ev aletleri, hırdavat, anne & bebek ve cep telefonu, bilgisayar, televizyon, kozmetik ve binlerce ürün uygun fiyatlarla harcialem.com 'da www.bilisimport.com.tr
xMeGaHertz Centipat Katılım 26 Kasım 2019 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2019 #3 ooo iyiymiş ha cift fan güzel sistem
ahmed ensar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Şubat 2016 Mesajlar 1.041 Makaleler 7 Çözümler 6 11 Aralık 2019 #4 Ben'de R5 2600'den çıkan soğutucu var hiç kullanmadım. Alırsan satarım.
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.619 Makaleler 5 Çözümler 37 11 Aralık 2019 #5 xMeGaHertz dedi: ooo iyiymiş ha cift fan güzel sistem Genişletmek için tıkla... Sistem aslında güzel değil. Örneğin RAM ekran kartı gibi bileşenler dandik.
xMeGaHertz dedi: ooo iyiymiş ha cift fan güzel sistem Genişletmek için tıkla... Sistem aslında güzel değil. Örneğin RAM ekran kartı gibi bileşenler dandik.
K Karulman Kilopat Katılım 18 Temmuz 2015 Mesajlar 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2019 #6 GoDd1 dedi: Sistem aslında güzel değil. Örneğin RAM ekran kartı gibi bileşenler dandik. Genişletmek için tıkla... Başkasının sistemine dandik gibi terimler kullanıp saygısızlık etme dostum. Allah nasip eder ilerde daha iyisini alır.
GoDd1 dedi: Sistem aslında güzel değil. Örneğin RAM ekran kartı gibi bileşenler dandik. Genişletmek için tıkla... Başkasının sistemine dandik gibi terimler kullanıp saygısızlık etme dostum. Allah nasip eder ilerde daha iyisini alır.
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.619 Makaleler 5 Çözümler 37 11 Aralık 2019 #7 Karulman dedi: Başkasının sistemine dandik gibi terimler kullanıp saygısızlık etme dostum. Allah nasip eder ilerde daha iyisini alır. Genişletmek için tıkla... Öyle demek istemedim o sisteme vereceği paraya daha iyi sistem var demek istediğim.
Karulman dedi: Başkasının sistemine dandik gibi terimler kullanıp saygısızlık etme dostum. Allah nasip eder ilerde daha iyisini alır. Genişletmek için tıkla... Öyle demek istemedim o sisteme vereceği paraya daha iyi sistem var demek istediğim.
MOUNTAINCAT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mayıs 2018 Mesajlar 1.511 Makaleler 1 Çözümler 4 11 Aralık 2019 #8 PC zaten elinde. Alicagim dememiş. Nasıl okuyorsunuz şu konuları anlamıyorum. Arkadaşın attığı soğutucu gayet iyidir bu arada.
PC zaten elinde. Alicagim dememiş. Nasıl okuyorsunuz şu konuları anlamıyorum. Arkadaşın attığı soğutucu gayet iyidir bu arada.
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.619 Makaleler 5 Çözümler 37 11 Aralık 2019 #9 MOUNTAINCAT dedi: PC zaten elinde. Alicagim dememiş. Nasıl okuyorsunuz şu konuları anlamıyorum. Arkadaşın attığı soğutucu gayet iyidir bu arada. Genişletmek için tıkla... Ya arkadaşın iyi sistem dedi bende sistem kötü dedim
MOUNTAINCAT dedi: PC zaten elinde. Alicagim dememiş. Nasıl okuyorsunuz şu konuları anlamıyorum. Arkadaşın attığı soğutucu gayet iyidir bu arada. Genişletmek için tıkla... Ya arkadaşın iyi sistem dedi bende sistem kötü dedim
xMeGaHertz Centipat Katılım 26 Kasım 2019 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2019 #10 Ne boş muhabbetler dönmüş ha Bana şu Wraith Spire yi kullanan var mı ? Memnun mu bu önemli. Bu arada ramlerimi değiştirdim Corsair 2x8 16GB RGB 3200MHz laf etmeyin . Ekran kartı da gayet iyi kardeşim neresi kotuymuş? Hiç bulamayanlar ne yapsın ? MOUNTAINCAT dedi: PC zaten elinde. Alicagim dememiş. Nasıl okuyorsunuz şu konuları anlamıyorum. Arkadaşın attığı soğutucu gayet iyidir bu arada. Genişletmek için tıkla... O fanlar renkli mi ? Son düzenleme: 12 Aralık 2019
Ne boş muhabbetler dönmüş ha Bana şu Wraith Spire yi kullanan var mı ? Memnun mu bu önemli. Bu arada ramlerimi değiştirdim Corsair 2x8 16GB RGB 3200MHz laf etmeyin . Ekran kartı da gayet iyi kardeşim neresi kotuymuş? Hiç bulamayanlar ne yapsın ? MOUNTAINCAT dedi: PC zaten elinde. Alicagim dememiş. Nasıl okuyorsunuz şu konuları anlamıyorum. Arkadaşın attığı soğutucu gayet iyidir bu arada. Genişletmek için tıkla... O fanlar renkli mi ?