Ben yeni bir bilgisayar topliyacağım ve buna sıvı soğutma yapmak istiyorum bunun için bana lazım olan parçaları araştırdım ve sitelerden baktım ama uygun rakor bir türlü bulamadım. Hep inç üzerinden değişik değerler yazıyor kullanacağım boru 10712 arsilik boru buna uygun rakorların linklerinde yardımcı olur musunuz? @er36po abi senden yardım bekliyorum senden gördüm çok hoşuma gitti ben de yapmak istiyorum.
Her rakor adının sonunda iç çap değeri yazıyor. Örneğin: Bitspower G1/4" Black Sparkle Enhance Multi-Link For Acrylic Tube OD 12MM altını çizdiğim kısımdaki gibi (12mm)
Yani 10/12mm akrilik boru için almanız gereken rakorbu.
Farklı renk ve desen arıyorsanız, bu linkteki tüm çeşitlere bakabilirsiniz. Buradakilerin hepsi 12mm çapa, yani alacağınız 10/12 ya da 8/12 mm çapa sahip akrilik borulara uyumlu.
Farklı bir konu açıp maximum bütçenizi de belirtip beni etiketkediğinizde yardımcı olmaya çalışırım. Hem bu bağlamda diğer kullanıcılar da önerilerini sunarlar.
Konu dışı farklı soru sormak ve konu dışı cevap vermek kurallara aykırıdır Technopat'ta. Bu sferlik affederler umarım.
Yazım kurallarına da girmiyorum bile. İyisi mi, siz bence kurallara bir göz atın