Sıvı Soğutmalı Sistem Önerisi

Gambittr

Hectopat
Yer
istanbul
Daha fazla  
Meslek
British American
Merhaba arkadaşlar,

Sıfırdan sıvı soğutmalı sistem toplamak istiyorum. Gerekirse parçaları yurt dışından temin edebilirim, önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Custom sıvı soğutma hakkında pek bir bilgim yok fakat forumda bilgili arkadaşlar var. Biraz dolaşırsan bu arkadaşları anlarsın zaten. Eğer onları etiketlersen sana yardım ederler diye düşünüyorum.

Öncelike parçaları teker teker seçmelisiniz. Sonra hangi bileşenlerı soğutmak istediğinize karar verin (Ekran kartı, Anakart vs). Ayrıca düzgün kurulum yapamazsanız su sızdırma rıskı olduğunu unutmayın. Marka olarak EKWB tercih edin. Buradan toplayabilirsiniz. Kasa olarak da Thermaltake Core P serisini seçmenizi tavsiye ederim.

Öncelike parçaları teker teker seçmelisiniz. Sonra hangi bileşenlerı soğutmak istediğinize karar verin (Ekran kartı, Anakart vs). Ayrıca düzgün kurulum yapamazsanız su sızdırma rıskı olduğunu unutmayın. Marka olarak EKWB tercih edin. Buradan toplayabilirsiniz. Kasa olarak da Thermaltake Core P serisini seçmenizi tavsiye ederim.

Hocam teşekkür ederim. Türkiye satışı varmıdır?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı