Sızdırma riski oldukça az. Oldu ki sızdırmış olsa, en ufak bi zarar görmez sisteminiz. (Tabi, nasıl olsa zarar vermez deyip sızan sıvıya müdahale etmemek de olmaz.)
İçiniz rahat olsun diye: Bi ara evde yoktum, sağ olsun eve gelen temizlikçi abla temizlik amaçlı benim kasayı da şöyle bi temizleyelim demiş
sağ olsun, ama temizlik yaparken boruları varılacak oynatmış olmalı ki içlerinden biri gevşemiş ve sıvıyı günlerce kaçırmış ben de hiç farkına varamamışım, taa ki bir gün kasanın altındaki suları görünce. Neye açtım kasayı baktım ki kasanın bir çok yeri sıvı ile dolmuş, hemen güç bağlantısını kesip içini kuruttun. Ve bu sızan sıvı hazır sıvıların daha riskli... Hazır sıvılar asla kısa devre yaptıracak madde barındırmaz. Benim aldığım sıvı ise akücülerdeki sıvı yani pek güven olmaz ama ona rağmen benim donanıma en ufak bi zarar gelmedi.