T thesnakeee Decapat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 390 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar merhaba, Bilgisayar parçalarımı aldım. Bugün, yarın birleştirmeyi düşünüyorum. Sorum şu; DeepCool LE720 sıvı soğutma aldım. Kutunun içine baktım fakat ekstra bir termal macun göremedim sadece pompanın üzerinde sürülü olarak var. Bu macunu kullansam bir dezavantaj olur mu yoksa termal macun alınır mı?
Arkadaşlar merhaba, Bilgisayar parçalarımı aldım. Bugün, yarın birleştirmeyi düşünüyorum. Sorum şu; DeepCool LE720 sıvı soğutma aldım. Kutunun içine baktım fakat ekstra bir termal macun göremedim sadece pompanın üzerinde sürülü olarak var. Bu macunu kullansam bir dezavantaj olur mu yoksa termal macun alınır mı?
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.329 Çözümler 951 4 Temmuz 2024 #2 O şekilde kullanmakta sakınca yok, problem olmaz, macun yenileme zamanı değiştirirsiniz.
T thesnakeee Decapat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 390 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #3 Marix dedi: O şekilde kullanmakta sakınca yok, problem olmaz, macun yenileme zamanı değiştirirsiniz. Genişletmek için tıkla... tamamdır teşekkür ederim
Marix dedi: O şekilde kullanmakta sakınca yok, problem olmaz, macun yenileme zamanı değiştirirsiniz. Genişletmek için tıkla... tamamdır teşekkür ederim