Sıvı soğutucu gerekli mi?

Makaleler
1
PC

Birkaç ay sonra linkteki bilgisayari almayi planliyorum. Gidip sordum sivi sogutucu ile 31 bin TL'ye gelir dedi. Sizce taktirmaya gerek var mi?

Benim sistem aynı siteden aldım uzun araştırmalarım sonucu gerek olmadığına ve kule tipi hava soğutucunun yeterli olacağı bilgisine ulaştım sende araştırabilirsin istersen

Kule tipi soğutucu yeterlidir.

PC

Birkaç ay sonra linkteki bilgisayari almayi planliyorum. Gidip sordum sivi sogutucu ile 31 bin TL'ye gelir dedi. Sizce taktirmaya gerek var mi?
Kaliteli bir kule tipi soğutucu yeterli olur o fiyatlara sıvı soğutucuya gerek yok.

Direk kutusundan çıkanla farkı olur mu fazla.
Tabiki olur kutudan çıkanlar idareten konuluyor yani öyle de demiyelimde kutudan çıkan 10° filan fark ettiriyorsa kule tipi 20-25° fark ettirir. Sıvı soğutucuda en fazla +10° ekler kalitesine göre onuda baya yüksek fiyatlılar.

Kule tipi yetecektir hocam boşa masraf yapmayın o kadar.

Kule tipi soğutucu yeterlidir.

Benim sistem aynı siteden aldım uzun araştırmalarım sonucu gerek olmadığına ve kule tipi hava soğutucunun yeterli olacağı bilgisine ulaştım sende araştırabilirsin istersen.

Teşekkür ederim cevaplariniz icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…