İyi günler dostlar, anakartım ASUS Prime B460-MK... CPU soğutucu almak istiyorum, macunla birlikte 900 TL'ye kadar bütçem var. Önerilerinizi alabilir miyim? Sıvı soğutucu almak istiyorum fakat LGA1200 pine uygun çok fazla seçenek yok, sanırım 1151 ve 115X pinlerle uyumluymuş LGA1200 pin (emin değilim). Önerilerinize ve bilgilerinize açığım, teşekkür ederim. (2 adet ram mevcut totalde 16gb)
DEEPCOOL AK620 CPU Hava Soğutucu, 6 Isı Borusu, Çift Kule, 2 x 120mm Fan, LGA1700 uyumlu : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Noctua dh15'ten daha iyi. İşini fazlasıyla görürür. Bu kadar iyi bir şeye ihtiyacın yok 400 tl'lik id cooling falan da işini görür ama ekstra iyi soğutucudan zarar gelmez .
DEEPCOOL AK620 CPU Hava Soğutucu, 6 Isı Borusu, Çift Kule, 2 x 120mm Fan, LGA1700 uyumlu : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Noctua dh15'ten daha iyi. İşini fazlasıyla görürür. Bu kadar iyi bir şeye ihtiyacın yok 400 tl'lik id cooling falan da işini görür ama ekstra iyi soğutucudan zarar gelmez .
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...