Adahisna Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 406 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Pro B660M-A RAM: 32GB DDR4 SSD: 1TB. İşlemci: Intel i7-12700 Ekran kartı: 3050 ti PSU: 800W. Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2023 #1 Merhaba. Bugün sıvı soğucu aldım. Nasıl takacağımı bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Kasım 2023
dinkulturuogretmeni Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2018 Mesajlar 1.690 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2023 #2 Forumda rehber araştırabilirsiniz. İllaki anlatan birileri olmuştur. Örnek Artı 0 Eksi
Obito02 Centipat Katılım 31 Ekim 2023 Mesajlar 32 Çözümler 1 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Memur 1 Kasım 2023 #3 Hocam forumlarda anlatan vardır elimde şöyle bir video var isterseniz bakın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Hocam forumlarda anlatan vardır elimde şöyle bir video var isterseniz bakın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Adahisna Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 406 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Pro B660M-A RAM: 32GB DDR4 SSD: 1TB. İşlemci: Intel i7-12700 Ekran kartı: 3050 ti PSU: 800W. Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2023 #4 Obito02 dedi: Hocam forumlarda anlatan vardır elimde şöyle bir video var isterseniz bakın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam benim sıvı soğutucu Game booster titan 240. AMD işlemciye takacağım ama cözemedim. Artı 0 Eksi
Obito02 dedi: Hocam forumlarda anlatan vardır elimde şöyle bir video var isterseniz bakın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam benim sıvı soğutucu Game booster titan 240. AMD işlemciye takacağım ama cözemedim.