Enozit

Hectopat
Daha fazla  
1-2 yıl önce yine buradan önerilere bakarak SilverStone PF360 almıştım. Tabii 260 önermişlerdi de benim 3 fan fantezim var. Neyse onu geçelim de bunlarda kronik sorun ortaya çıktı. Benim de dahil herkesin sırayla bozuluyordu. Soğutmamaya başlıyor (96-98 dereceler) falan. Bende değişime verdim. Tekrar yenisini yolladılar, bu da hafiften stok soğutucudan kötü olmaya başladı. 83 derecede Valorant oynatıyor. Şaka gibi stok fan zaten aynı dereceyi veriyordu... Neyse uzun lafın kısası bana (marka) sıvı soğutucu önerin (fiyatına değen) ve kozmetiği güzel olan. Ve kesinlikle Aura Sync destekli olsun. Şimdiden teşekkürler 😇

1-2 yıl önce yine buradan önerilere bakarak SilverStone PF360 almıştım. Tabii 260 önermişlerdi de benim 3 fan fantezim var. Neyse onu geçelim de bunlarda kronik sorun ortaya çıktı. Benim de dahil herkesin sırayla bozuluyordu. Soğutmamaya başlıyor (96-98 dereceler) falan. Bende değişime verdim. Tekrar yenisini yolladılar, bu da hafiften stok soğutucudan kötü olmaya başladı. 83 derecede Valorant oynatıyor. Şaka gibi stok fan zaten aynı dereceyi veriyordu... Neyse uzun lafın kısası bana (marka) sıvı soğutucu önerin (fiyatına değen) ve kozmetiği güzel olan. Ve kesinlikle Aura Sync destekli olsun. Şimdiden teşekkürler 😇
Arctic Liquid Freezer var hocam aklımda piyasadaki en iyisi o diyorlar ve Aura Sync de destekli ARGB versiyonu ama şuanki fiyatı aşırı pahalı 360mm olan. Şuan alınabilecek olan NZXT X360mm var o da Aura destekli değil sanırım.

Gerçekten birebir aynı sorunu yaşıyorum, yahu nereden aldım bilmediğim bir markayı. Forumdaki arkadaşlar ısrar ile önerince dedim vardır bildikleri alayım, evet başta soğutması fena değil ama sonradan pompası arızalınıyor ortada bırakıyor insanı. Bende yolladım değiştirdiler, şimdi tekrar yollayacağım pazartesi günü ellerinde de yok bakalım ne yapacaklar 2021 de aldığım fiyatı verirlerse zaten o parayla 120mm bile alınmaz :)

Arctic Liquid Freezer var hocam aklımda piyasadaki en iyisi o diyorlar ve Aura Sync de destekli ARGB versiyonu ama şu anki fiyatı aşırı pahalı 360mm olan. Şu an alınabilecek olan NZXT X360mm var o da Aura destekli değil sanırım.

Arctic güçlü duruyor ama pompası hoşuma gitmedi o yüzden NZXT baktım oda pahalıymış ama yapacak bir şey yok alacağız artık fiyatlar böyle… önerin için teşekkürler.

Gerçekten birebir aynı sorunu yaşıyorum, yahu nereden aldım bilmediğim bir markayı. Forumdaki arkadaşlar ısrar ile önerince dedim vardır bildikleri alayım, evet başta soğutması fena değil ama sonradan pompası arızalınıyor ortada bırakıyor insanı. Bende yolladım değiştirdiler, şimdi tekrar yollayacağım pazartesi günü ellerinde de yok bakalım ne yapacaklar 2021 de aldığım fiyatı verirlerse zaten o parayla 120mm bile alınmaz :)
Harbiden ya görüntüsünde çok beğeniyorum işte soğutmuyor ve benim garanti dolmuş olması lazım 1.değişimi 1 buçuk yıl sonra falan yaptım şimdi yenisini teslim alalı 10 ay falan oldu o yüzden benimki ölene kadar kullanıcam mecbur ölüncede sağlamından bir tane almak gerekiyor

5600X ile kullanacaksanız kule tipi bir soğutucu iş görür zaten. Sıvı soğutucu isteyen bir işlemci değil.

Biliyorum hocam ben kasamın görünüşünüde seviyorum dikkat ediyorum o yüzden sıvı soğutucu kullanıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı