Humbatov Hectopat Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 208 Çözümler 1 Yer Bakü Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2020 #1 Merhaba. Bilgisayarım için sıvı soğutucu almak istiyorum ama içine ne dökülür onu bilmiyorum. Yardım ederseniz ne mutlu olurum.
Merhaba. Bilgisayarım için sıvı soğutucu almak istiyorum ama içine ne dökülür onu bilmiyorum. Yardım ederseniz ne mutlu olurum.
Mr. Enver Kilopat Katılım 31 Ekim 2019 Mesajlar 778 Çözümler 8 Yer Avrupa Yakası 21 Ocak 2020 #2 Bu konu hakkında Çağan Çelik'in rehberi bulunmaktadır. Buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 21 Ocak 2020 #3 Eğer AIO soğutulardan bahsediyorsanız onların bakıma ihtiyaçları yok. Eğer Custom Looplardan bahsediyorsanız da;
Eğer AIO soğutulardan bahsediyorsanız onların bakıma ihtiyaçları yok. Eğer Custom Looplardan bahsediyorsanız da;
HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2020 #4 Humbatov dedi: Merhaba. Bilgisayarım için sıvı soğutucu almak istiyorum ama içine ne dökülür onu bilmiyorum. Yardım ederseniz ne mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... İçine dökülen bir şey yok. Siz bunu ne için alacaksınız? İmzanızdaki Laptop için değildir herhalde(!)
Humbatov dedi: Merhaba. Bilgisayarım için sıvı soğutucu almak istiyorum ama içine ne dökülür onu bilmiyorum. Yardım ederseniz ne mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... İçine dökülen bir şey yok. Siz bunu ne için alacaksınız? İmzanızdaki Laptop için değildir herhalde(!)
Humbatov Hectopat Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 208 Çözümler 1 Yer Bakü Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2020 #5 HABAR dedi: İçine dökülen bir şey yok. Siz bunu ne için alacaksınız? İmzanızdaki Laptop için değildir herhalde(!) Genişletmek için tıkla... Hayır imizamdakı laptopum.Heryerde onu kullanıyorum.Asıl bilgisayar evde odamda duruyor.Ryzen 5 1500x işlemci için alıcam
HABAR dedi: İçine dökülen bir şey yok. Siz bunu ne için alacaksınız? İmzanızdaki Laptop için değildir herhalde(!) Genişletmek için tıkla... Hayır imizamdakı laptopum.Heryerde onu kullanıyorum.Asıl bilgisayar evde odamda duruyor.Ryzen 5 1500x işlemci için alıcam
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.331 Makaleler 42 Çözümler 275 21 Ocak 2020 #6 Kapalı devre olanlara siz müdahale edemezsiniz. Custom ise yukarıda atılanlar iş görür, ama Custom yapmanın ne kadar maliyetli olduğunu unutmayın.
Kapalı devre olanlara siz müdahale edemezsiniz. Custom ise yukarıda atılanlar iş görür, ama Custom yapmanın ne kadar maliyetli olduğunu unutmayın.
Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.945 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2020 #7 Mithat Berhan dedi: Kapalı devre olanlara siz müdahale edemezsiniz. Custom ise yukarıda atılanlar iş görür, ama Custom yapmanın ne kadar maliyetli olduğunu unutmayın. Genişletmek için tıkla... 600 TL'lik işlemciye 3 bin liralık soğutucu. Arkadaş büyük ihtimal kapalı olanları soruyor ama o bile fazla bence. İyi bir hava soğutma kafi.
Mithat Berhan dedi: Kapalı devre olanlara siz müdahale edemezsiniz. Custom ise yukarıda atılanlar iş görür, ama Custom yapmanın ne kadar maliyetli olduğunu unutmayın. Genişletmek için tıkla... 600 TL'lik işlemciye 3 bin liralık soğutucu. Arkadaş büyük ihtimal kapalı olanları soruyor ama o bile fazla bence. İyi bir hava soğutma kafi.
Humbatov Hectopat Katılım 23 Kasım 2019 Mesajlar 208 Çözümler 1 Yer Bakü Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2020 #8 Hüseyin42 dedi: 600 TL'lik işlemciye 3 bin liralık soğutucu. Arkadaş büyük ihtimal kapalı olanları soruyor ama o bile fazla bence. İyi bir hava soğutma kafi. Genişletmek için tıkla... 3000TL mı dedim ben? 720Tl işlemci 550TL sıvı soğutucu.3bin ne kardeş
Hüseyin42 dedi: 600 TL'lik işlemciye 3 bin liralık soğutucu. Arkadaş büyük ihtimal kapalı olanları soruyor ama o bile fazla bence. İyi bir hava soğutma kafi. Genişletmek için tıkla... 3000TL mı dedim ben? 720Tl işlemci 550TL sıvı soğutucu.3bin ne kardeş
Hüseyin42 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2015 Mesajlar 6.945 Makaleler 17 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2020 #9 Humbatov dedi: 3000TL mı dedim ben? 720Tl işlemci 550TL sıvı soğutucu.3bin ne kardeş Genişletmek için tıkla... Custom sıvı soğutma için yazdım onu.
Humbatov dedi: 3000TL mı dedim ben? 720Tl işlemci 550TL sıvı soğutucu.3bin ne kardeş Genişletmek için tıkla... Custom sıvı soğutma için yazdım onu.
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 22 Ocak 2020 #10 Humbatov dedi: 3000TL mı dedim ben? 720Tl işlemci 550TL sıvı soğutucu.3bin ne kardeş Genişletmek için tıkla... 550TL Custom olamayacağına göre; Sıvı vs ile işiniz yok. Soğutucuyu takıp kullanıyorsunuz. Her hangi bakım vs yapmanıza gerek yok. O tip sıvı soğutmaların içersinde yeterli miktarda sıvı mevcut.
Humbatov dedi: 3000TL mı dedim ben? 720Tl işlemci 550TL sıvı soğutucu.3bin ne kardeş Genişletmek için tıkla... 550TL Custom olamayacağına göre; Sıvı vs ile işiniz yok. Soğutucuyu takıp kullanıyorsunuz. Her hangi bakım vs yapmanıza gerek yok. O tip sıvı soğutmaların içersinde yeterli miktarda sıvı mevcut.