PALOT ELAMDAR Centipat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 3.920 Makaleler 1 Çözümler 15 23 Ekim 2023 #11 Yagami_Light07 dedi: Stock değil hocam yanlış söylemişim. Egzoz fan yerine mi taktın? Genişletmek için tıkla... Evet egzoz yerine takmış ama yönü net değil ters takmış olabilir.
Yagami_Light07 dedi: Stock değil hocam yanlış söylemişim. Egzoz fan yerine mi taktın? Genişletmek için tıkla... Evet egzoz yerine takmış ama yönü net değil ters takmış olabilir.
ibrhmsrck Attopat Katılım 19 Ekim 2023 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2023 #12 PALOT ELAMDAR dedi: Fan yönü egzoz fanı ile aynı yap belki sıcak havayı içeri veriyordur, sıcak hava dışarı çıkacak, radyator CPU soketine, fan ise SYS veya CHA_FAN. Evet ne kadar kalitesiz olursa da yine de stok fandan iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hocam bu radyatörün uçları 3 tane benim bu CPU fan soketi 4 diş bir diş boşta kaldı. Ve senin dedign gibi taktım yine aynı sonuç alıyorum thermal macunuda sürdüm X şeklinde (markası Power Boost) Yagami_Light07 dedi: Stock değil hocam yanlış söylemişim. Egzoz fan yerine mi taktın? Genişletmek için tıkla... Evet egzoz fanını çıkardım onun yerine taktım PALOT ELAMDAR dedi: Evet egzoz yerine takmış ama yönü net değil ters takmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Ben sana görseli atayım hemen hocam. Dosya Ekleri 16980560264422288733402046088561.jpg 307,7 KB · Görüntüleme: 25 Son düzenleme: 23 Ekim 2023
PALOT ELAMDAR dedi: Fan yönü egzoz fanı ile aynı yap belki sıcak havayı içeri veriyordur, sıcak hava dışarı çıkacak, radyator CPU soketine, fan ise SYS veya CHA_FAN. Evet ne kadar kalitesiz olursa da yine de stok fandan iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hocam bu radyatörün uçları 3 tane benim bu CPU fan soketi 4 diş bir diş boşta kaldı. Ve senin dedign gibi taktım yine aynı sonuç alıyorum thermal macunuda sürdüm X şeklinde (markası Power Boost) Yagami_Light07 dedi: Stock değil hocam yanlış söylemişim. Egzoz fan yerine mi taktın? Genişletmek için tıkla... Evet egzoz fanını çıkardım onun yerine taktım PALOT ELAMDAR dedi: Evet egzoz yerine takmış ama yönü net değil ters takmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Ben sana görseli atayım hemen hocam.
PALOT ELAMDAR Centipat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 3.920 Makaleler 1 Çözümler 15 23 Ekim 2023 #13 Yönü böyle değil mi çalıştığı için tam belli olmuyor? Dosya Ekleri images (2).jpeg 47,3 KB · Görüntüleme: 20
ibrhmsrck Attopat Katılım 19 Ekim 2023 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2023 #14 PALOT ELAMDAR dedi: Yönü böyle değil mi çalıştığı için tam belli olmuyor? Genişletmek için tıkla... Evet öyle hocam ve pompadan ses gelmiyor oyuna girdigimde ortalama 80 derece alıyorum sizce anormal değil mi? PALOT ELAMDAR dedi: Yönü böyle değil mi çalıştığı için tam belli olmuyor? Genişletmek için tıkla... Pompa çalışmıyor herhalde CHA_FAN girişini okumuyor. Son düzenleme: 23 Ekim 2023
PALOT ELAMDAR dedi: Yönü böyle değil mi çalıştığı için tam belli olmuyor? Genişletmek için tıkla... Evet öyle hocam ve pompadan ses gelmiyor oyuna girdigimde ortalama 80 derece alıyorum sizce anormal değil mi? PALOT ELAMDAR dedi: Yönü böyle değil mi çalıştığı için tam belli olmuyor? Genişletmek için tıkla... Pompa çalışmıyor herhalde CHA_FAN girişini okumuyor.