Sıvı soğutucunun sıvısını değiştirmek

alcoguz99

Centipat
Daha fazla  
Herkese merhaba.
M.2 takmak için kasayı açtığımda sıvı soğutma borularından birinde sızdırma oldu ve bayağı bir sıvı kaybettim sistemden. Haliyle sistemi çalıştırdığımda ekran kartı yeterince soğumadığı için boştayken 55-60 dereceleri görmeye başladım. Bu yüzden sıvıyı yenilemem gerektiğini düşündüm. Fakat soğutma kitimin kutusunu kaybettiğim için marka modelini araştıramadım ve suyunu nasıl yenileyeceğim konusunda internetten baksam bile pek emin olamadım. Sıvıyı tedarik etmeyi düşünüyorum fakat nereden ekleyeceğimi bilmiyorum. Görsel ekledim bilen birisi varsa yardımcı olabilir mi?

IMG_20230215_195319.jpg

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu içeriğin yardımı olacağını düşünüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu içeriğin yardımı olacağını düşünüyorum.

Bu videoya bakmıştım sistemimdeki soğutmada sıvıyı o şekilde alabileceğim bir aparat olmadığı için işime yaramıyor ama yinede teşekkürler hocam.

Bu videoya bakmıştım sistemimdeki soğutmada sıvıyı o şekilde alabileceğim bir aparat olmadığı için işime yaramıyor ama yine de teşekkürler hocam.

Dostum sisteminde pompa çok içerde ve sanırım boşaltım hortumu yok o yüzden o videodaki gibi bir çözüm bulman gerekiyor ya da sistemi kompe sökebilirisin birisinin yardımıyla öyle de olabilir.

Dostum sisteminde pompa çok içerde ve sanırım boşaltım hortumu yok o yüzden o videodaki gibi bir çözüm bulman gerekiyor ya da sistemi kompe sökebilirisin birisinin yardımıyla öyle de olabilir.
Öyle yapcaz artık hocam şu sıvıyı nereye koymam gerektiğini bulayım bana yeterli bakalım hayırlısı

Öyle yapacağız artık hocam şu sıvıyı nereye koymam gerektiğini bulayım bana yeterli bakalım hayırlısı.

Herhangi bir kap yeterli olacaktır ve bloklara bakım öneririm Technopat'ın rehberi var onun dışında bütçen varsa kasanı daha büyük bir şeyle değiştirmeni tavsiye ederim sıvı soğutma bakımlarını daha rahat yaparsın ve daha güzel görüntü elde edersin.

Herhangi bir kap yeterli olacaktır ve bloklara bakım öneririm Technopat'ın rehberi var onun dışında bütçen varsa kasanı daha büyük bir şeyle değiştirmeni tavsiye ederim sıvı soğutma bakımlarını daha rahat yaparsın ve daha güzel görüntü elde edersin.
tamamdır teşekkürler 🙏

Hocam biraz saçma mı olur bilemiyorum ama bilmediğim için soruyorum. Aşağıdaki sıvı soğutmayı alacağım içinde sıvısıyla beraber mi geliyor, yoksa ekstra sıvı da alınır mı?

Hocam biraz saçma mı olur bilemiyorum ama bilmediğim için soruyorum. Aşağıdaki sıvı soğutmayı alacağım içinde sıvısıyla beraber mi geliyor, yoksa ekstra sıvı da alınır mı?

Bunlar kendi içinde sıvısıyla gelir kapalı sistem bunlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı