Sıvı soğutucuyu görseldeki şekilde takmak zarar verir mi?

Anonim991

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam öncelikle. Elimde Thermalright Warframe 240'lık bir sıvı soğutucusu var. Bu soğutucu fanları takılı hazır bir şekilde pompa borusu solda olacak şekilde ayarlı geliyor. Benim kasamda da arka egzoz fanı olduğundan ötürü fana çarpıyordu. Dolayısıyla bende fanları diğer türlü taktım. Sizce böyle takmam sorun yaratır mı?

Dosya Ekleri

• 20250126_231958.jpg
    268,6 KB · Görüntüleme: 55
Ne demek istediğinizi tam anlamamış olmakla birlikte şu an kasanızdaki hava akışı olması gerektiği şekilde gibi duruyor.

"Fanları diğer türlü taktım" derken neyi kastediyorsunuz bilmiyorum ama fanlar dışarı doğru üflüyorsa montajda herhangi bir problem gözükmüyor.

Ne demek istediğinizi tam anlamamış olmakla birlikte şu an kasanızdaki hava akışı olması gerektiği şekilde gibi duruyor.
Şöyle açıklıyım, sıvı soğutma kutusunda normalde boruyu soldan gelecek şekilde montajlamak için hazır geliyor yani fanlar radyatöre bağlı bir şekilde. Normalde resimdeki gibi bağlamam lazım fakat arkada egzoz fanı yüzünden bu şekilde bağladım. Sizce bir sorun yaratır mı boruları biraz zorluyormuşum gibi hissediyorum.

Dosya Ekleri

• thermalright_frozen_warframe_2_1736755542_35454883_progressive.jpg
    152,3 KB · Görüntüleme: 32
Tamam şimdi anladm. Radyatörden çıkan hortum arka fana çarpıyordu siz de öbür türlü taktınız. Herhangi bir sorun olmaz, kullanılır. İllaki öyle takacaksın diye bir şey yok.

Tamam şimdi anladm. Radyatörden çıkan hortum arka fana çarpıyordu siz de öbür türlü taktınız. Herhangi bir sorun olmaz, kullanılır. İllaki öyle takacaksın diye bir şey yok.
Cevabınız için teşekkür ederim

Şu ana kadar ihtiyacım olmadığından hiç sıvı soğutma kullanmadım ama senin kullandığın hem önceki hem sonraki pozisyon uygundur.

Boruları zorladığımı düşündüğüm için sorun olur diye düşünmüştüm. Sağ olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…