G GT 740 Picopat Katılım 8 Nisan 2022 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #1 Sıvı soğutucuyu normalde yukarı takacaktım ama anakartın engelleyebileceğini gördüm. Kasanın önündeki 3 fanı kasanın altına koyup oraya sıvı soğutucu koymak mantıklı olur mu?
Sıvı soğutucuyu normalde yukarı takacaktım ama anakartın engelleyebileceğini gördüm. Kasanın önündeki 3 fanı kasanın altına koyup oraya sıvı soğutucu koymak mantıklı olur mu?
Airi Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 1.990 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #2 Koyulur ama boru üstten geleceği için aslında yanlış bir kullanım olur.
G GT 740 Picopat Katılım 8 Nisan 2022 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #3 Airi dedi: Koyulur ama boru üstten geleceği için aslında yanlış bir kullanım olur. Genişletmek için tıkla... Şansım olsa üst tarafa koyarım ama anakart biraz yukarıda ve alacağım soğutucu da biraz kalın
Airi dedi: Koyulur ama boru üstten geleceği için aslında yanlış bir kullanım olur. Genişletmek için tıkla... Şansım olsa üst tarafa koyarım ama anakart biraz yukarıda ve alacağım soğutucu da biraz kalın
aademirciogluu Megapat Katılım 13 Temmuz 2015 Mesajlar 791 Çözümler 7 31 Ağustos 2022 #4 Öndeki fanları yukarı koyabilirsin, radyatörü de öne yerleştirirsin
G GT 740 Picopat Katılım 8 Nisan 2022 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #5 aademirciogluu dedi: Öndeki fanları yukarı koyabilirsin, radyatörü de öne yerleştirirsin Genişletmek için tıkla... Kablo sorunu olmaz değil mi?
aademirciogluu dedi: Öndeki fanları yukarı koyabilirsin, radyatörü de öne yerleştirirsin Genişletmek için tıkla... Kablo sorunu olmaz değil mi?
aademirciogluu Megapat Katılım 13 Temmuz 2015 Mesajlar 791 Çözümler 7 31 Ağustos 2022 #6 Olacağını sanmıyorum ben şahsen öyle yapmıştım 4000X ve Corsair Elite Capellix ile.
G GT 740 Picopat Katılım 8 Nisan 2022 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #7 aademirciogluu dedi: Olacağını sanmıyorum ben şahsen öyle yapmıştım 4000X ve Corsair Elite Capellix ile. Genişletmek için tıkla... Kasanın ön kısmı cam, kötü bir görüntü olur mu sizce
aademirciogluu dedi: Olacağını sanmıyorum ben şahsen öyle yapmıştım 4000X ve Corsair Elite Capellix ile. Genişletmek için tıkla... Kasanın ön kısmı cam, kötü bir görüntü olur mu sizce
Airi Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 1.990 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #8 Yani başka çareniz yoksa yapabilirsiniz pek önerilen bir şey değil ama olabilir.
G GT 740 Picopat Katılım 8 Nisan 2022 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2022 #9 Airi dedi: Yani başka çareniz yoksa yapabilirsiniz pek önerilen bir şey değil ama olabilir. Genişletmek için tıkla... Ya anakart biraz yukarıda ama anakartın önünden geçirme şansım varsa takarım, ve anakartın sol üstünde bir kablo var o da engelleyebilir
Airi dedi: Yani başka çareniz yoksa yapabilirsiniz pek önerilen bir şey değil ama olabilir. Genişletmek için tıkla... Ya anakart biraz yukarıda ama anakartın önünden geçirme şansım varsa takarım, ve anakartın sol üstünde bir kablo var o da engelleyebilir