Sıvı soğutucuyu takması kolay mı?

JETTİN ULTİSİ

Hectopat
Sistem alacağım. Fakat sıvı soğutucusunu ayrı olarak almayı planlıyorum. Ayrı alsam kendim takabilir miyim? Daha önce hiçbir tecrübem yok. Takması kolay mı? Dün konu açmıştım. Sistem ile alakalı sağ olsun bilgili arkadaşlar(@499337 @messinicocugu ) yardım etti ve aşağıdaki sistemi almayı planlıyorum.

Yaptığım özelleştirmelerde bir uyumsuzluk var mı? Veyahut şunu yapsan daha iyi olabilir gibisinden bir öneriniz var mı?

Sorularımı düzenli bir hala getiriyim.

1- Sıvı soğutucuyu ayrı alsam kendim takabilir miyim?

2 - Bu sisteme önerdiğiniz bir sıvı soğutucu var mı?

3- Bu sistem parasını hakkediyor mu?

4- Herhangi bir kronik sorunlu bir parça var mı?

Sistem linki:DESTROYER 7A - Game Garaj
Yaptığım özelleştirmeler bu şekilde;

Screenshot_2022-03-27-10-19-04-694_com.android.chrome.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
İmzanda olduğu gibi bilmediğin ve tecrübe etmediğin konu hakkında bence de yorum yapmasan iyi olabilir.
Dostum ddr 5 şuan için çok erken ve single kit ramler 2000 TL den başlıyor yanlış bildiğin ya da gereksiz yorumları yapıp arkadaşın kafasını karistirma lutfen

Sıvı soğutucuyu kendin takabilirsin. Zor bir şey değil. Bir RGB kablosu bir tane fan kablosu takacaksın. Üst kısma radyatör bağlayacaksın. Kasa siparişi verirken anakartın AM4 plastik braket göndermelerini şahsen ilet göz ardı etmesinler. Stok fan takarken o braketler sökmek zorunda kalıyoruz. Sıvı soğutucuda lazım oluyor. Sonra gelmedi filan yollamadılar derdi olmasın. Tecrübe etmen açısından kendin takmanı tavsiye ederim. Sistem de herhangi bir sorun yok gayet güzel. Bütçen varsa RAM 32 olsun benim fikrim. Satın alırsan güle güle kullan.

1- Sıvı soğutucuyu ayrı alsam kendim takabilir miyim?

Evet, montaj videolarını izle yeterli.

2 - Bu sisteme önerdiğiniz bir sıvı soğutucu var mı?

Bütçe ne kadar? Ayrıca kule tipi soğutucu da fazlasıyla yeterli gelir.

Bu sistem parasını hak ediyor mu?

Piyasayı takip etmeyi bıraktığım için bilmiyorum.

Herhangi bir kronik sorunlu bir parça var mı?

Anakart ve V2 model değilse soğutucu, anakart ısınıyor soğutucu da soğutamıyor bir zaman sonra V2 değilse.

Evet, montaj videolarını izle yeterli.

Bütçe ne kadar? Ayrıca kule tipi soğutucu da fazlasıyla yeterli gelir.

Piyasayı takip etmeyi bıraktığım için bilmiyorum.

Anakart ve V2 model değilse soğutucu, anakart ısınıyor soğutucu da soğutamıyor bir zaman sonra V2 değilse.
Yani bütçe belirlemedim. Bu tür sistemlere ne kadar bir bütçe ayırmam gerekir? İyi bir soğutucu olsun istiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı