Sıvı soğutucuyu takması kolay mı?

Dostum ddr 5 şuan için çok erken ve single kit ramler 2000 TL den başlıyor yanlış bildiğin ya da gereksiz yorumları yapıp arkadaşın kafasını karistirma lutfen
Ddr4 e geçiş yapılan dönemlerde de forumlarda senin gibi arkadaşlar vardı, hepsi gereksiz ve maliyetli olduğunu düşünüyorlardı. Yanlış bildiğim veyahut gereksiz yorumlar yaptığımı düşündüğün için yazıyorum bu konudaki eksikliğini gidermek istersen biraz daha güncel içerikleri ve dünyadaki bilgisayar sektöründeki gelişmeleri takip edebilirsin.

DDR4'e geçiş yapılan dönemlerde de forumlarda senin gibi arkadaşlar vardı, hepsi gereksiz ve maliyetli olduğunu düşünüyorlardı. Yanlış bildiğim veyahut gereksiz yorumlar yaptığımı düşündüğün için yazıyorum bu konudaki eksikliğini gidermek istersen biraz daha güncel içerikleri ve dünyadaki bilgisayar sektöründeki gelişmeleri takip edebilirsin.

Şu an DDR5 sırası değil fiyatları uçuk ve hala tam stabil değiller.
Daha AMD yeni chipsetini çıkarmadı RAM üreticilerinin haberi daha yok onun için daha düzgün RAM'ler bile çıkmadı DDR5 için çok erken.

Ddr4 e geçiş yapılan dönemlerde de forumlarda senin gibi arkadaşlar vardı, hepsi gereksiz ve maliyetli olduğunu düşünüyorlardı. Yanlış bildiğim veyahut gereksiz yorumlar yaptığımı düşündüğün için yazıyorum bu konudaki eksikliğini gidermek istersen biraz daha güncel içerikleri ve dünyadaki bilgisayar sektöründeki gelişmeleri takip edebilirsin.
Hocam affedersiniz ama siz herhalde ülke ekonomisini bilmiyorsunuz lütfen polemik yaratmayın

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı