Telefonuma sıvı temas etmedi eminim çünkü yanımdaydı yani ama şarj kablosuna etmiş olabilir, bilmiyorum. Şarjım azaldıgında taktım ve bu uyarıyı verdi. Şu an o kablo şarj etmiyor telefonu. Orijinal kabloydu, çakma bir kablo da değildi. Şimdi bir şey olur mu? Yani şu an o kabloyu takınca şarj etmiyor ama başka telefonları ediyor. Etmesi önemli değil. Telefona bir sorun çıkartır mı ileride falan?
Telefonuma sıvı temas etmedi eminim çünkü yanımdaydı yani ama şarj kablosuna etmiş olabilir, bilmiyorum. Şarjım azaldıgında taktım ve bu uyarıyı verdi. Şu an o kablo şarj etmiyor telefonu. Orijinal kabloydu, çakma bir kablo da değildi. Şimdi bir şey olur mu? Yani şu an o kabloyu takınca şarj etmiyor ama başka telefonları ediyor. Etmesi önemli değil. Telefona bir sorun çıkartır mı ileride falan?
Eger kabloya su temas ettiyse ve telefona taktiysan buyuk ihtimalle su pinlerin birlesmesine sebep olmustur bu yuzden uyariyi vermistir. Telefonhn şarj portunu guzelce kurutun bir seferle sorun cikaracagini dusunmuyorum. Telefonun baska adaptorle şarj olup olmadigina bakin eger şarj oluyorsa ileride boyle bir şey yasanmazsa sorun olacagini dusunmuyorum ama telefonun akim koruma cipine zarar vermis olabilir bence telefonu yetkili servise gosterin.