KannHeil Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.492 Çözümler 6 28 Temmuz 2021 #11 Deffizy dedi: Şu an klavyede ki bazı tuşlar çalışıyor bazıları çalışmıyor umarım klavyeyi yenilemek sorunumu çözer. Asus x552V Sorun çözüldü mü? 180TL civarına 1 yıl garantili birkaç klavye buldum adam akıllı harici klavyelerde zaten o civarlar. Genişletmek için tıkla... Bana sorarsan harici klavye yer sıkıntın yoksa öneririm. Daha rahat geliyor bana harici klavyeler. Hemde tekrar bozulma ihtimali daha az oluyor.
Deffizy dedi: Şu an klavyede ki bazı tuşlar çalışıyor bazıları çalışmıyor umarım klavyeyi yenilemek sorunumu çözer. Asus x552V Sorun çözüldü mü? 180TL civarına 1 yıl garantili birkaç klavye buldum adam akıllı harici klavyelerde zaten o civarlar. Genişletmek için tıkla... Bana sorarsan harici klavye yer sıkıntın yoksa öneririm. Daha rahat geliyor bana harici klavyeler. Hemde tekrar bozulma ihtimali daha az oluyor.
Ray Kurzweil Hectopat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 1.178 Makaleler 3 Çözümler 2 28 Temmuz 2021 #12 Deffizy dedi: Hocam anakarta giden soket bozuk olsa klavye hiç çalışmaz diye düşünüyorum. Dogru mudur acaba? Genişletmek için tıkla... Evet hiç çalışmaz.
Deffizy dedi: Hocam anakarta giden soket bozuk olsa klavye hiç çalışmaz diye düşünüyorum. Dogru mudur acaba? Genişletmek için tıkla... Evet hiç çalışmaz.