Sıvı temaslı anakart nerede tamir edilir?

ysnkdrylmz

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar anakartım sıvı temaslı bilgisayarda hiç tık yok. YouTube'dan izliyorum alkole tinere falan yatırıyorlar şekerli kahve dökülen kartlar bile çalışıyor. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Bir bilgisayarcıya verip kartı hepten bozmasından korkuyorum kartı çiçek gibi ettim su nanima bir şey kalmadı ama gene açılmıyor, önerisi olan var mı? Bu laptopun tetik mekanizması açma tuşu yani ve LED'leri klavyenin üzerinde klavye bozulmuş ondan dolayı bilgisayar hiç tetik almıyor olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Sıvı temas olması durumunda cihazı açmaya çalışıp veya açık kullandıysanız bir süre sonra cihaz kapandıysa anakart üzerindenki entegrelere veya çipe kısa devre yaptırıp bozmuş olabilir. Sen anakartı istersen uzayda yıka yine de çalışmaz. Kısa devreden bozulmuş parçaların tespiti yapılıp onlar değişir temizlik tamamlandıktan sonra çalışırsa çalışır çalışmazsa soğuk su iyi gider. Laptop tamir yapan servise bırakın baksınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…