Alıcı Sıvı veya hava CPU soğutucusu

Yer
İzmir
Arkadaşlar hava soğutmasını AMD Wraith Prism RGB olarak düşünüyorum. ( RGB önemli)

Sıvı soğutucu da Cooler Master Masterliquid ML240L RGB almak istiyorum. Elinde buna benzer sıvı soğutucusu olan arkadaşlar da yazabilir. Markası illa Cooler Master olmasına gerek yok. Yine kaliteli bir marka olursa sevinirim. Tekrardan RGB olması önemli.

Elinde bu soğutucu olanlar lütfen buraya yazsın fiyatlarıyla beraber. Herkese iyi forumlar :)

Merhaba,

Eğer isterseniz linkteki ürünü kullanıyorum,fatura tarihi 02.03.2020 dir. Değiştirip üzerine fark ekleyerek Ryujin modeline geçeceğim. Ortalama fiyatları 1100-1250 TL arası değişiyor, 1000 TL olarak satabilirim. Pompa RGB özellikli bir modeldir, isterseniz fanları daha sonra RGB özellikli fanlarla değiştirebilirsiniz belki ama tavsiye etmem, zira oldukça performanslı ve sessiz fanlar olduğunu söyleyebilirim.

Linki özellik anlamında fikir vermesi için bırakıyorum.

Merhaba,

Eğer isterseniz linkteki ürünü kullanıyorum, fatura tarihi 02.03.2020'dir. Değiştirip üzerine fark ekleyerek ryujin modeline geçeceğim. Ortalama fiyatları 1100-1250 TL arası değişiyor, 1000 TL olarak satabilirim. Pompa RGB özellikli bir modeldir, isterseniz fanları daha sonra RGB özellikli fanlarla değiştirebilirsiniz belki ama tavsiye etmem, zira oldukça performanslı ve sessiz fanlar olduğunu söyleyebilirim.

Linki özellik anlamında fikir vermesi için bırakıyorum.

Teşekkür ederim dostum fakat soğutucun her ne kadar güzel olsa da bütçemi çok aşıyor. Ama tekrardan teşekkürler :)

Arkadaşlar hava soğutmasını AMD Wraith Prism RGB olarak düşünüyorum. ( RGB önemli)

Sıvı soğutucu da Cooler Master Masterliquid ML240L RGB almak istiyorum. Elinde buna benzer sıvı soğutucusu olan arkadaşlar da yazabilir. Markası illa Cooler Master olmasına gerek yok. Yine kaliteli bir marka olursa sevinirim. Tekrardan RGB olması önemli.

Elinde bu soğutucu olanlar lütfen buraya yazsın fiyatlarıyla beraber. Herkese iyi forumlar :)

Wraith Prism var 250 TL'ye verebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı