Sivil Havacılık Kabin Memurluğu

Rustyn

Kilopat
Herkese merhaba. Başlıktan da anladığınız gibi sizlere Sivil Havacılık Kabin Memurluğu hakkında bazı sorularım var. Bu konuda tecrübesi olmuş veya bilgisi olan birileri bana akıl verirse çok sevinirim. Geçen sene bu bölümü yazdım fakat puanım yetmedi (256). Bu sene tekrar deneyeceğim fakat aklımda başka bir bölüm daha olduğu için bazı şeyleri açıklığa kavuşturmak istiyorum.

Sorularımı şu şekilde sıralayayım;
1-) Üniversite bitti. Artık iş bulma aşamasındayız. İş olanakları nasıl? Her yıl ortalama kaç Kabin Memuru alınıyor?
2-) Türkiye'de THY gibi kaliteli Havayolları Kuruluşu var mıdır? İş bulabileceğimiz kaliteli kuruluşlar?
3-) Başka bir ülkede Vatandaşlık sahibi olmasak bile o ülkede Kabin Memuru olabilir miyiz? Örneğin British Airways? (veya böyle bir şey talep edebilir miyiz?)

Sorular şimdilik bu kadar. Belki bu sorular cevaplanınca daha farklı sorular da ortaya çıkar. Özellikle THY'da çalışan varsa onun yorumlarını bekliyorum :). Cevap vermiş ve verecek olan herkese teşekkür ederim.

Not:
Bu konuda başka bölüm hakkında da görüşlerinizi almak isterim. 2 bölüm arasında gidip geliyorum konuları bu yüzden açtım.
Turizm ve Otel İşletmeciliği => https://www.technopat.net/sosyal/konu/turizm-ve-otel-isletmeciligi.827263/

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı