Sivil havacılık ve kabin hizmetleri bölümü kaydı nasıl yapılır?

naavlan

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, 2 yıllık sivil havacılık ve kabin hizmetleri bölümü okumak istiyorum ama aklıma takılan bazı şeyler var. Bunu önce üniversitenin bölüm sekreterine soracaktım ama ulaşamadım (yarın tekrar deneyeceğim) genel olarak bir hastalığım yok, bu bölümde aranan fiziksel şartların boy bölümüne uyuyorum ama kilo olarak 8kg fazlam var ve bir sağlık testi istiyor ama bunu ne zaman olacağımızı belirtmemiş, daha önce bu bölümü okumuş ya da bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin bölümünü düşünüyorum ve puanım burslu okumaya yetiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, 2 yıllık sivil havacılık ve kabin hizmetleri bölümü okumak istiyorum ama aklıma takılan bazı şeyler var. Bunu önce üniversitenin bölüm sekreterine soracaktım ama ulaşamadım (yarın tekrar deneyeceğim) genel olarak bir hastalığım yok, bu bölümde aranan fiziksel şartların boy bölümüne uyuyorum ama kilo olarak 8kg fazlam var ve bir sağlık testi istiyor ama bunu ne zaman olacağımızı belirtmemiş, daha önce bu bölümü okumuş ya da bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin bölümünü düşünüyorum ve puanım burslu okumaya yetiyor.

Benim de boyum 168 2 cm ile kaçıyor acaba sıkıntı olur mu? Sekretere ulaşabildiniz mi?

maalesef bir bilgim yok üniversiteye gittiğinde boy muhabbetini de sorabilir misin?
sorarım geldiğimde cevap yazarım

Maalesef bir bilgim yok üniversiteye gittiğinde boy muhabbetini de sorabilir misin?

Boy en az 170cm olması gerek dedi kilo fazlam var kayıtda sıkıntı olur mu dedim olur dedi ÖSYM'nin anlaşmalı olduğu hastanelerden sağlık raporu alınmalı bir de dedi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı