Sivilce engellemek için ne yapılmalı?

Tavsiyeelriniz için teşekkürler yüzümü sabunla yıkadım büyük ölçüde geçti suratım mayın tarlasına benzemyior göz altı için ne önerebilrisinzi peki.

Bunu da düşünmüşümdür hep, ulan zaten yağsız yiyip günde 3 defa yüzümüzü sabunlasak sivilce kalmaz.
Kararmalar için madaleb vs kullanıldığını gördüm.
Ama bence yeni konu açsan iyi olur.

Yanlış hatırlamıyorsam eğer, Bulgar yapımı mavi kutulu bir krem vardı ufak boylarda. İçeriğinde domuzlu bir şey vardı ama sivilce dahil birçok şeye çok iyi geldiğini söylüyorlardı kullanan arkadaşlarım.

Krem : Zdrave

sağolun hocam aklımda olucak kullancağımı sanmam ama

Neutrogena ile X'de dalga geçiyor insanlar "erkekler çabuk bunu alın yüzünüz çok güzel oluyor" diye gönderi paylaşıyor.

Sivilcelerim çoğaldı bu sene 10 sınıfa başlıyorum 20 gün içinde en hızlı nasıl kurtulurum sivilcelerden?

20 gün içinde tamamen kurtulamazsınız ama azaltabilirsiniz öncelikle peeling yapın haftada 2 kere ve çok yağlı yemeyin yağ vücudun neredeyse her yerine etki eder sonrasında nemlendirici (keçi sütü sabunu işe yarar) kullanabilirsiniz ve yüz temizleme jeli mutlaka kullanın.

Bunun gibi mi hocam?

Deride hasar yapmaz ancak yan etkileri ağar. Bi yazdırmak iste bakalım kolay yazıyor mu Dr. Kan tahlili falan..
Kan tahlili ekstrem bir şey değil ki ? Sadece AST ve ALT yüksek mi diye bakıyor ilaç karaciğeri zorladığı için.

Hocam öncelikle bugün 3 ya da 4 gün oldu kullanalı.
Ürün bu. Ne markayı bilirim, ne sabundan anlarım. Ama harbi işe yarıyor. Yüzünde 4-5dk beklet. Yıka çok ağırsa günde 3 kez. Ama en az iki kez yap.

Gerçekten sivilcem kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…