W wallendorrr Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 447 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #1 Arkadaşlar 2, 3 aydır bu sivilce bu kaşımın tam ortasında duruyor ne geçiyor ne bir şey oluyor. Nasıl geçecek bu? Sivilce bile mi belli değil. Dosya Ekleri 20241214_133446.jpg 257 KB · Görüntüleme: 43
Arkadaşlar 2, 3 aydır bu sivilce bu kaşımın tam ortasında duruyor ne geçiyor ne bir şey oluyor. Nasıl geçecek bu? Sivilce bile mi belli değil.
E eldenring hastasıyım Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 417 14 Aralık 2024 #2 Benim de burnumda çıktı arkadaşım hep geçen sivilce bu sefer benimki de geçmedi hiç sivilce kremi sürdünmü ?
Benim de burnumda çıktı arkadaşım hep geçen sivilce bu sefer benimki de geçmedi hiç sivilce kremi sürdünmü ?
W wallendorrr Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 447 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #3 Hayır hiç sürmedim ve zaten sivilcesi sürekli çıkan birisi de değilim. eldenring hastasıyım dedi: Benim de burnumda çıktı arkadaşım hep geçen sivilce bu sefer benimki de geçmedi hiç sivilce kremi sürdünmü. Genişletmek için tıkla...
Hayır hiç sürmedim ve zaten sivilcesi sürekli çıkan birisi de değilim. eldenring hastasıyım dedi: Benim de burnumda çıktı arkadaşım hep geçen sivilce bu sefer benimki de geçmedi hiç sivilce kremi sürdünmü. Genişletmek için tıkla...