Sivilce için ne yapılmalı?

denizcetinkaya

Hectopat
Katılım
18 Ağustos 2020
Mesajlar
343
Çözümler
6
Yer
Ordu
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sivilceleri götürmem için ne yapmam lazım? Biraz fazla oldular, şu an sabun sürüyorum. Cildimi kuru tutmaya çalışıyorum, tavsiyeleriniz neler?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilinenin aksine çok kuru tutarsanız daha çok çıkıyor diye biliyorum. 10-15'ten fazla sivilce yoksa bir şey yapmanıza gerek yok bence.
 
Sivilceleri götürmem için ne yapmam lazım? Biraz fazla oldular, şu an sabun sürüyorum. Cildimi kuru tutmaya çalışıyorum, tavsiyeleriniz neler?

Bol bol nemli tutmak o kadar krem, sabun, antibiyotik aldım boşuna. Doktora gidip roaccutane gibi ağır antibiyotikle geçecek başka yolu yok ne kadar uzun kalırsa o kadar suratın çukur gibi olur.
 
Dostum yağlı yeme ve şeker tüketimine dikkat et. Mesela ben idman yaptığım zaman kilo alma döneminde 80 gr şeker tüketirdim ama her besin tertemizdi hiç kirli (sağlıksız) besin yemiyordum ama hayvan gibi meyve yiyiyordum. Haliyle bu sebep beni sonuç olarak zoretanine götürdü. Son çaren ise kullanabilirsin ama tavsiye etmem.
 
Bende bir dönem çok çıkıyordu nemlendirici sürmek dışında pek bir şey yapmadım zamanla gidiyor. Eğer gerçekten fazla rahatsız etmeye başladıysa doktora gidin.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı