Ekstrem boyutta bir durum varsa doktora gidin tabi. Ama böyle aralıklarla çıkanlardan söz ediyorsanız uzun süredir limon sürerek bu durumu yok ediyorum. Günde 3-4 defa sürdüğünüzde kısa sürede geçiriyor.
Bol bol nemli tutmak o kadar krem, sabun, antibiyotik aldım boşuna. Doktora gidip roaccutane gibi ağır antibiyotikle geçecek başka yolu yok ne kadar uzun kalırsa o kadar suratın çukur gibi olur.
Dostum yağlı yeme ve şeker tüketimine dikkat et. Mesela ben idman yaptığım zaman kilo alma döneminde 80 gr şeker tüketirdim ama her besin tertemizdi hiç kirli (sağlıksız) besin yemiyordum ama hayvan gibi meyve yiyiyordum. Haliyle bu sebep beni sonuç olarak zoretanine götürdü. Son çaren ise kullanabilirsin ama tavsiye etmem.
Bende bir dönem çok çıkıyordu nemlendirici sürmek dışında pek bir şey yapmadım zamanla gidiyor. Eğer gerçekten fazla rahatsız etmeye başladıysa doktora gidin.
Bende bir dönem çok çıkıyordu nemlendirici sürmek dışında pek bir şey yapmadım zamanla gidiyor. Eğer gerçekten fazla rahatsız etmeye başladıysa doktora gidin.