Sivilce izi için krem önerisi

Monocled

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler. Yüzümde biraz sivilce ve sivilce izleri var. Bunun için krem var mıdır? Ayrıca ton eşitlemesi olan bir krem.

İsim ironik olabilir ama eşek sabunu kullanabilirsin bizzat kullandım ben ve faydasını gördüm. Kolaylıkla çarsıdan veyahut internetten alabilirsin. Krem demissin pardon ama yine de bunu kullanabilirsin. Ekleme yüzüde beyazlatır.

Sivilceleri doktora gitmeden de kurtulabilirsin ancak çok düzenli uygulaman lazım rutini ve 2-3 ürün aynı anda kullanman lazım genelde.

Cilt tonu eşitlemesi için ise krem kullanmak pek bir işe yaramaz genelde. Güneşe uzun süre çıkmayacaksın (veya olabildiğince az çıkacaksın) ve D vitamini alacaksın kapsül yardımıyla, belli süre sonra cildin eşitlenince güneş kremiyle çıkmaya başlayacaksın,

(biraz genetik işi bunlar maleseff (sivilce ve cilt tonu), eğer cidden işe yarayan bir şey bulursan krem olarak (ki çok zor) ve cilt tonun eşitlenirse kremi bıraktığın gibi bir ton lekeyle baş edeceksin ve sonsuza kadar kullanmak zorunda kalacaksın (genelde böyle olur) ).

Yada dermatologa gideceksin ikisi içinde. Büyük ihtimalle hidrokinon gibi bir şey verir cilt tonu için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı