Sivilce izleri nasıl geçer?

melihctnkay

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Bir süredir yüzümü soğuk suyla yıkıyorum ve ara ara buz sürüyorum. Sivilceler artık dışarı çıkmıyor ama yüzümde kırmızılıklar var sanki derimin altındaymış gibi, leke gibi. Bunun için yüz temizleyicisi veya krem önerebilir misiniz?(la Roche'nin vardı ama kullanmaktan çekindim daha önce hiç kullanmadığım için.)

benimde bir arkadaşım vardı yüzünde hep sivilce izleri kırmızılıklar falan vardı 1 sene yurt dışına gitmesi gerekti gitti geldi zamanla geçiyor herhangi birşey kullanmamış kişinin cildine göre değişir o durum kendi kendine geçebilir.

Bu izler için hiçbir cilt ürünü adamakıllı etki etmiyor. Arkadaşım cildiyenin verdiği ilaçla 1 senede babyface oldu sivilce olmayan tek bir yeri bile yokken. Cildiye kesin çözüm gibi ama randevu alabilirsen

Tabiki,orası öyle ilerde geçeceğini düşünüyorum.17 yaşındayım çok normal ama eğer birazda olsa temiz dursa güzel olurdu.
Bu izler için hiçbir cilt ürünü adamakıllı etki etmiyor. Arkadaşım cildiyenin verdiği ilaçla 1 senede babyface oldu sivilce olmayan tek bir yeri bile yokken. Cildiye kesin çözüm gibi ama randevu alabilirsen
Zoretanin olabilir mi?

Birine iyi gelen jel ya da serum başkasına iyi gelmiyor olabilir o yüzden en iyisi cildiye şahsen geçen yazdan beri sivilce problemleriyle uğraşıyorum bir sürü ürün kullandım bir türlü geçmiyor en mantıklısı cildiye o yüzden.

Aslında en iyisi gitmek,sivilcenin türüne göre tedavi yöntemi söyleniyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…