Sivilce kremi önerisi

İmex Sabunu ( İnternet üzerinden alabilirsin. ) ile yüzünü yıkayabilirsin ekstra olarak BENZAMYCİN TOPİKAL JEL ( Eczane'den alabilirsin. ) ya da Nadixa Kremi ( Eczane'den alabilirsin.) ile yüzüne masaj şeklinde uygula öyle yat etkili olacaktır eğer hiç geçmezse cildiye doktoruna görün 6 aylık tedaviye başlatır ben başladım yüzüm tertemiz oldu 2.ay'da hala devam ediyorum.

Krem değil de Neutrogena Sivilce Karşıtı var. Bu ürünü kullanın.
Dostum a101'de satılıyor bana göre hiçbir işe yaramıyor arkadaşlarım denediği için biliyorum.

Clindoxyl: Aktif sivilceler için idealdir ama dikkatli ol elbiselerine gelirse çamaşır suyu gibi iz bırakır.

Munderm: Aktif sivilce değil ama sivilce izlerini geçirir.

Madecassol: Aktif sivilceler ve sivilce izleri için iyidir.

Ama dikkatli ol vücudun alerjik olabilir o yüzden bunları doktora tanışmadan kullanma bence.

Clindoxyl: Aktif sivilceler için idealdir ama dikkatli ol elbiselerine gelirse çamaşır suyu gibi iz bırakır.

Munderm: Aktif sivilce değil ama sivilce izlerini geçirir.

Madecassol: Aktif sivilceler ve sivilce izleri için iyidir.

Ama dikkatli ol vücudun alerjik olabilir o yüzden bunları doktora tanışmadan kullanma bence.
Hocam birşey soracağım clindoxyl benim yüzümde 2 saat civarı durması gerekiyor sonrasında yıkamam lazım bu yıkama işlemini sadece düz su ile mi yoksa sabun yardımı ile mi yıkamalıyım?

Hocam birşey soracağım clindoxyl benim yüzümde 2 saat civarı durması gerekiyor sonrasında yıkamam lazım bu yıkama işlemini sadece düz su ile mi yoksa sabun yardımı ile mi yıkamalıyım?
Dostum, ben yüzümü temizlerken yüz temizleme jeli kullanıyordum çünkü sabun bana çok sağlıksız geliyordu, su ise yüzümdeki kiri tam çıkarmıyor gibi geliyordu. O yüzden CeraVe yüz temizleme jeli tercih ediyordum. Alerjik reaksiyon göstermeyeceğin bir yüz temizleme jeli seçip kullanabilirsin, ama en iyisi bir doktora danışman olur; nolur nolmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı