Sivilce kremi yüzü kurutuyor

Yiğit aa

Decapat
Daha fazla  
Benim yıllardır geçmeyen bir sivilcelerim var. Ne yaptıysam geçmedi ve 1 hafta önce cildiyeye gittim. Magnis krem, Acnely krem ve Monodoks hap verdi. Kızarıklar vb azaldı yani etkisini göstermeye başladı fakat iki kez yüzüme buz uyguladım çok az yüzüme sürdüm. Bilmiyorum sorun bundan mı kaynaklı. Bu sabah kalktığımda yüzüm beyaz beyaz kurumuş ve krem sürürken biraz yanıyor. Sizce neden?

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimal sivilcelerin kuruması için yan etkisi olması lazım eğerki çok sorun değilse normal çünkü aynı şekil bende aknetrent hapı kullanıyorum yüzümde kurumalar var nemlendirici ile en az noktaya çekmeye çalışıyorum.

Çok sorun etmiyor.Teşekkürler

Benim o kadar ağır değildi ama sivilce kremi kullanıyorum. Hafif su bazlı bir nemlendirici alman lazım. Sivilce kremini uyguladıktan sonra sivilce kremi sürmediğin yerlere kremi sür. Ben öyle yapmıştım düzeldi. (Uzman tavsiyesi değildir.)

Sivilce kremleri temel olarak derinizi kontrollü olarak aşındırarak incelterek sivilce oluşmasını önlüyor ve sivilceleri kurutuyor böylece sivilcelerin diğer sivilcelere neden olmasını ve ağrı yapmasını önler. Bu süreçte güneşe duyarlılık ve derinizin kızarması sık görülen yan etkiler. Bu konuda uzman değilim veya eğitimini almadım bu nedenle kendi bilgi ve araştırmalarımdan yola çıkarak cevap veriyorum. Cevabımın kesin bir doğruluğu yok. Kesin bir bilgi için bir uzmana danışmanızda fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…